Foto — Nils Vilnis

Nesen publicētajā intervijā ar zīmola «Mammu» komandu uzzinājām, ka kopīgi ar ASV dizaineri Ernestu Aleksandru Sabīni (Ernest Alexander Sabine) norit darbs pie jaunas aksesuāru kolekcijas, kurā līdzās šallēm atrodamas adītas cepures un cimdi, kā arī mobilo tālruņu un datoru ādas maki. Pagājušajā nedēļā kolekcija jau prezentēta Ņujorkā, bet šo piektdien, 13. decembrī tā ieradīsies arī Rīgas veikalos.

Ziņas Fold 11. decembris, 2013

Jaunajā kolekcijā Ņujorkas stils satiek Latvijas māmiņu roku darbu un dabīgus materiālus — vilnu, linu un ādu. Aksesuāri radīti, domājot par vīriešu garderobi, taču itin labi piestāv arī sievietēm. Vīrišķību kolekcijai piešķir adījumu tumšie toņi un mūsdienu gadžetu pasargāšanai šūto gaišbrūnas ādas maku stūrainība. Padomāts gan par ierīču drošību, gan par to lietošanas komfortu.

Ielūgumu uz kolekcijas prezentāciju var iegūt, rakstot uz info@mammu.lv. Tā notiks piektdien, 13. decembrī veikalā «Paviljons» Tērbatas ielā 55, Rīgā.

Mūsu saruna ar Fionu Dobinu un Ivitu Osi no «Mammu» lasāma šeit.

Ernests Aleksandrs Sabīne ir Ņujorkā dzīvojošs latviešu izcelsmes dizaineris, kura radītais vīriešu apģērbu zīmols «Ernest Alexander» strauji iemanto popularitāti — pavisam neilgi pēc tam, kad Ernests pameta finanšu konsultanta karjeru un pievērsās modei. Pavasarī žurnāls «GQ» minēja Ernestu Aleksandru starp četriem labākajiem jaunajiem vīriešu modes dizaineriem ASV. Kad pagājušā gada nogalē Ernests ciemojās Latvijā, «Plikuma Sarunu» video intervijā Miķelis Baštiks viņu izprašņāja par to, kā izveidot savu zīmolu un kā iemācīties pārdošanas mākslu.