«TechHub Riga» izsludina pieteikšanos pirmajai Digitālo mediju start–up akadēmijai, kurā trīs dienu intensīvā programmā no 22. līdz 24. augustam tiks attīstīti jauni digitālo mediju produkti. Pieteikumi jāiesniedz līdz 15. augustam.

Izglītība Fold 18. jūlijs, 2014

Nodibinājumam «TechHub Riga» start-up akadēmija būs pirmais no vairāku pasākumu cikla, kurā tiek meklēti izcili digitālo mediju prāti, tiem pretī sniedzot nenovērtējamas zināšanas. Starp mentoriem un lektoriem ir Uldis Leiterts no «Infogr.am», Egils Boitmanis no «Infinitum8», Džesika Andersone (Jessica Andersson) no «MTGx MediaFactory», Patriks Jansons (Patrik Jansson) no «MTGx», Andris K. Bērziņš no «Buzztale», biznesa vadības un plānošanas eksperts Jarmo Kūsivuori (Jarmo Kuusivuori) un Artūrs Mednis no «Inspired Digital».

Industrijas profesionāļi sniegs lekcijas un konsultācijas par globālajām mediju tendencēm, digitālo mārketingu, uzņēmējdarbību un komunikāciju, aicinās uz kontaktu dibināšanas pasākumu un palīdzēs radīt, uzlabot un nest jaunās idejas mediju pasaulē.

Par akadēmijas dalībnieku var kļūt komandas ar konkrētu ideju vai jau pastāvoši digitālo mediju start–up uzņēmumi, jāpiemīt motivācijai nebaidīties iet uzņēmēja ceļu un pārliecībai par savas idejas kvalitāti un spēju iekarot globālo tirgu. Akadēmijā tiek uzņemti dalībnieki no Ziemeļeiropas reģiona un Polijas.

Akadēmija pieņem arī individuālus pieteikumus, kuru izvērtēšana tiek balstīta uz kompetencēm, kas varētu būt nepieciešamas akadēmijā uzņemtajām komandām un kas garantē dalību akadēmijā uz visām trim dienām, ja apstiprinātās komandas atbalsta papildus dalībnieka pieņemšanu komandā.

Apstiprinātās komandas un individuālie dalībnieki tiks izziņoti 18. augustā, un tiks uzņemtas ne vairāk kā 10 komandas un limitēts skaits individuālo dalībnieku (ņemot vērā dalībnieka kompetences un komandu vajadzības), un to atlasi veiks «TechHub Riga» izveidota žūrija. Darbs akadēmijā notiks angļu valodā. Digitālo mediju start–up akadēmija top sadarbībā ar «Bridgit!» un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru.

Plašāka informācija un Digitālo mediju start–up akadēmijas pieteikuma forma atrodama LIAA mājaslapā.