Logotips — Anatolijs Vjalihs

15. oktobrī jau otro reizi Daugavpilī notiks radošajām industrijām veltīts informatīvs pasākums «Heyday», kurā tiks meklētas atbildes uz jautājumiem, kā pelnīt ar radošumu un kā to darīt Latvijas reģionos.

Ziņas Fold 6. oktobris, 2014

«Heyday» mērķis ir stimulēt radošu domāšanu un veicināt tās izmantošanu uzņēmējdarbībā. «Heyday» komanda šoreiz aicinājusi dažādu radošo jomu uzņēmējus pastāstīt par savu pieredzi, kļūdām un panākumiem. Komunikācija pasākumā notiek brīvā atmosfērā, jaunu kontaktu dibināšanai un pieredzes apmaiņai.

«Heyday» programma

Māris Daģis

E–komercijas platformas «Sellfy» dibinātājs stāstīs par IT biznesu.

Evija Kalve un Inga Radeiko

Apģērbu zīmola «Ecattus» dibinātājas stāstīs par modes industriju.

Anna Leušina (Aннa Леушина)

Maskavas uzņēmēja, kosmētikas e–veikala «You Need It» īpašniece stāstīs par to, kā uzsākt savu biznesu.

Filmas «Sign Painters» pirmizrāde Baltijā

«Sign Painters» ir filma par māksliniekiem, kuri nodarbojas ar izkārtņu veidošanu ar rokām. Agrāk šī māksla bija ļoti izplatīta, bet līdz ar tehnoloģiju attīstību tās popularitāte samazinājās. Šādu mākslinieku mūsdienu pasaulē nav daudz, tomēr šobrīd izkārtņu veidošana atdzimst no jauna. «Sign Painters» filma būs interesanta tiem, kuri interesējas par tipografiku, kaligrāfiju, grafikas dizainu un ielu mākslu.

 

«Heyday» norisināsies 2014. gada 15. oktobrī Daugavpils Marka Rotko mākslas centrā no plkst. 15.00–19.00. Ieeja ir bez maksas. Vairāk par «Heyday» lektoriem un programmu atrodams pasākuma Facebook lapā.

Pasākumu «Heyday» organizē biedrība «D–JUNO» sadarbībā ar Daugavpils Marka Rotko mākslas centru un projektu «TU.ESI.LV» Karjeras nedēļas ietvaros.