«radi!» vizuālā identitāte — «Matka»

Jauno uzņēmēju centrs radošās darbības nedēļas «radi!2015» ietvaros aicina radošo industriju uzņēmējus un studentus piedalīties Nakts kompetenču tirgū, kas 9. martā notiks «TechHub Riga».

Ziņas Fold 5. marts, 2015

Nakts kompetenču tirgus paredzēts radošo industriju pārstāvjiem, jauniem un esošiem uzņēmējiem un visiem interesentiem, kuri vēlas apmainīties ar informāciju par savām zināšanām un prasmēm un atrast jaunus domubiedrus un sadarbības partnerus.

Pasākuma programmā plānotas arī vairākas prezentācijas: Rasmuss Vīnsteds Tšernings (Rasmus Wiinstedt Tscherning) informēs par starptautisko radošuma čempionātu «Creative Business Cup», bet uzņēmuma «GIGI bloks» biznesa vadītāja Ilona Viļuma prezentācijā «Tu radi!» stāstīs par to, kā šajā konkursā 2014. gadā ieguva augsto otro vietu.

«Speed dating» sesijā notiks iepazīšanās, dalīšanās ar informāciju, kompetencēm un pieredzi ar citiem jaunajiem un topošajiem uzņēmējiem. Tā ir iespēja atrast domubiedrus kopīgu projektu īstenošanai un uzņēmējdarbības attīstībai nākotnē. Sesiju moderēs Jauno uzņēmēju centra konsultanti Vita Brakovska un Kalvis Kārkliņš.

Nakts kompetenču tirgus norisināsies 9. martā no plkst. 18.30 līdz 21.30 «TechHub Riga» Kaļķu ielā 12 (ieeja no Kalēju ielas). Pasākumam iepriekš jāreģistrējas.