Foto — Vika Anisko

«Paade Mode» rudens–ziemas 2015/16 kolekciju «Bolded» un kapsulkolekciju «Bindemane for Paade Mode» raksturo piesātinātas krāsas, grafiskas apdrukas un neuzkrītoša izsmalcinātība.

Ziņas Fold 30. aprīlis, 2015

«Paade Mode» veidotie apģērbi maziem zēniem un meitenēm ir dabīgi un ērti, neaizmirstot par elegantām detaļām un romantisku koptēlu, tomēr tajos neatradīsiet cakas vai bērnišķīgus zīmējumus. Ja būtu pieejami lielāki izmēri, «Paade» apģērbus labprāt valkātu arī daudzi pieaugušie. Zīmols eksperimentē ar smalkiem izšuvumiem, audumu tekstūrām un adījumu rakstiem — kolekcijā «Bolded» iekļauti bezvīļu adījumi no smalkās Merīno vilnas, karaliskās Alpakas dzijas rupja adījuma jakas un džemperi, izmantota arī Mohēras dzija. Kolekcija veidota, «Paade Mode» dizainerei Lindai Raitumai sadarbojoties ar ilustratori Edīti Ķirsi un mākslinieci Ingu Gailīti.

«Paade Mode» 2015/16. gada rudenim–ziemai piedāvā arī kapsulkolekciju, kas veidota kopā ar stilisti un mākslinieci Santu Bindemani, kura, iedvesmojoties no sev mīļiem apģērbiem, izveidojusi audumu un aksesuāru apdrukas.

Zīmola «Paade Mode» kolekcijas pieejamas vairāk nekā 25 pasaules valstīs un apbalvotas ar starptautiskā bērnu žurnāla «Milk» Modes dizaina balvu.

«Bolded»

«Bindemane for Paade Mode»