Foto — Vika Anisko

Bērnu modes zīmols «Paade Mode» nācis klajā ar aktuālo pavasara–vasaras tērpu kolekciju «Vantage Point», kurā rotaļājas ar ģeometriskiem krāsu laukumiem, audumiem un košiem izšuvumiem. Radīta arī jauna kapsulkolekcija pusaudžiem.

Ziņas Fold 7. marts, 2016

«Paade Mode» spilgtā un gaisīgā kolekcija «Vantage Point» tapusi, iedvesmojoties no ziemeļu tautu kultūras un dabas un uzsverot katra valkātāja personību. Tajā romantiski akcenti mijas ar moderniem siluetiem, interesantiem rakstiem un tekstūrām, košām krāsām, izsmalcinātām detaļām un gaisīgiem audumiem. Kolekcijā uzsvars likts uz iespēju apģērbus brīvi kombinēt — zīda kleitiņas nesāt kopā ar vasaras adījumiem, lina džemperīšiem vai vieglām, gada siltajiem mēnešiem piemērotām bezvīļu jaciņām.

Arī jaunajā kolekcijā «Paade Mode» nav atkāpušies no ierastajiem lēnās modes principiem, izmantojot ekoloģisko kokvilnu un citus dabīgos materiālus, kā arī videi draudzīgas ražošanas metodes. «Vantage Point» veidojusi dizainere Linda Raituma sadarbībā ar ilustratori Edīti Ķirsi un mākslinieci Ingu Gailīti.

Otrs jaunums šajā sezonā ir stilistes Santas Bindemanes veidotā kapsulkolekcija «Bindemane for Paade Mode» jaunietēm vecumā no 12 līdz 18 gadiem. To raksturo ielas stils apvienojumā ar devu bohēmas un bravūrības.

Četru gadu laikā «Paade Mode» ir izdevies iekļūt vairāk nekā 30 pasaules vadošo bērnu apģērbu tirdzniecības vietās Beļģijā, Anglijā, Amerikā, Austrālijā, Francijā, Itālijā, Izraēlā, Krievijā, Nīderlandē, Honkongā, Turcijā, Sauda Arābijā un Vācijā. Tāpat uzņēmums regulāri piedalās nozares izstādēs un pasākumos un lepojas ar Francijas vadošā bērnu žurnāla «Milk» modes dizaina balvu.

«Vantage Point»

«Bindemane for Paade Mode»