Attēls — «Startup Safari»

Latvijas jaunuzņēmumu kopienu pārstāvošās organizācijas sadarbībā ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru (LIAA) 14. jūnijā rīko jaunuzņēmumu vasaras svētkus «Startup Latvia BBQ». Neformālais pasākums Mākslas un tehnoloģiju kvartālā «Sporta 2» pulcēs jaunuzņēmumus, to darbiniekus, studentus un draugus.

Ziņas Fold 13. jūnijs, 2018

Pasākumā «Startup Latvia BBQ» piedalīsies Latvijas Jaunuzņēmumu asociācija Startin.lv, nevalstiskā organizācija «TechChill», koprades telpa «TechHub Riga», akselerators «StartupWiseGuys» un citu jaunuzņēmumu vides organizāciju pārstāvji. Pasākumā piedalīsies arī ekonomikas ministrs Arvils Ašeradens un LIAA direktors Andris Ozols, kuri oficiāli atklās jauno Latvijas start–up portālu StartupLatvia.eu, kas turpmāk kalpos kā viena kopīga vieta un informācijas avots ārvalstu interesentiem par Latvijas jaunuzņēmumu vidi.

«Startup Latvia BBQ» būs arī noslēdzošais «Startup Safari» iniciatīvas pasākums. Rīgā «Startup Safari» šogad notiek pirmo reizi. Tā ietvaros divu dienu garumā, 13. un 14. jūnijā, Rīgas jaunuzņēmumi ver savas durvis, piedāvājot nebijušu iespēju ieskatīties uzņēmumu ikdienas dzīvē, uzzināt par izaicinājumiem un mācīties no tehnoloģiju kompāniju dibināšanas pieredzes.

«Startup Latvia BBQ» laikā būs iespēja dibināt jaunus kontaktus un iesaistīties plašā aktivitāšu programmā. Pasākumā darbosies «Magnetic Latvia» telts ar informāciju par jaunuzņēmumu atbalstu. Nevalstiskās organizācijas «TechChill» teltī būs pieejamas radošas aktivitātes bērniem un ģimenēm sadarbībā ar programmēšanas pulciņu «Learn IT», savukārt «TechHub Riga» teltī būs iespēja sacensties galda tenisa turnīrā. Baltijas reģiona lielākais B2B akselerators «StartupWiseGuys» būs parūpējies par atpūtas zonu. Ar aktivitātēm pasākumā piedalīsies arī Latvijas Jaunuzņēmumu asociācija, «Startup Safari», «Twino» un citi. Pasākumā tiks nodrošināti ēdieni un atspirdzinājumi. Plkst. 21.20 uzstāsies grupa «Čipsis un Dullais», bet konkursi, aktivitātes un citi pārsteigumi gaidāmi visa vakara gaitā.

 

Pasākums «Startup Latvia BBQ» ir bez maksas un atvērts visiem interesentiem, kuri vēlas tuvāk iepazīt jaunuzņēmumu kopienu. Ieeja «Sporta 2» kvartālā ir no Sporta ielas puses. Pasākuma sāksies plkst. 18.30.