Foto — Liene Pētersone

Bērnu apģērbu zīmola «Hebe» jaunā 2018.–2019. gada rudens–ziemas kolekcija turpina zīmolam raksturīgo virzienu, piedāvājot mīkstas, ērtas drēbes ar rotaļīgām apdrukām. Tās nereti veltītas dzīvnieku pasaulei, šoreiz pievēršoties mājas mīluļiem kaķiem un suņiem.

Ziņas Fold 9. oktobris, 2018

«Hebe» 2018.–2019. gada rudens–ziemas kolekcijā iekļauti bodiji, legingi, rāpulīši un cepurītes mazuļiem no dzimšanas līdz diviem gadiem, kā arī daudzveidīgi trikotāžas apģērbi zēniem un meitenēm līdz desmit gadu vecumam. Kolekcijas tērpus rotā ilustrācijas ar cilvēku labākajiem draugiem — suņiem un kaķiem, kas raisa siltas atmiņas par Kārļa Skalbes pazīstamās literārās pasakas «Kaķīša dzirnavas» tēliem. Tāpat kā vairumā iepriekšējo kolekciju, arī šoreiz piemīlīgos mājdzīvniekus zīmējusi uzņēmuma vadītāja un apģērbu dizaina autore Inga Blumberga. Kolekcija ieturēta rudenīgā krāsu paletē — brūnos un tumši zilos toņus papildina lillā, maigi rozā un gaiši pelēkā krāsa.

«Hebe» lielu uzmanību pievērš apģērba komfortam un kvalitātei, darbojoties pēc videi draudzīgiem principiem un izmantojot kokvilnu, kas nav apstrādāta ar dabai un cilvēkam kaitīgām vielām.

«Hebe» ir viens no eksporta ziņā veiksmīgākajiem Latvijas bērnu apģērbu ražotājiem, kas regulāri piedalās starptautiskās izstādēs. Zīmola produkcija pieejama tirdzniecības vietās Vācijā, Itālijā, Šveicē, Nīderlandē, Somijā, Zviedrijā, Kanādā, Korejā, Japānā un citviet.

Šoruden aprit gads kopš uzņēmuma mājvieta ir Rīgā, Stabu ielā 21a, kur notiek visi ar kolekcijas izveidi saistītie procesi, sākot no dizaina izstrādes līdz apģērba ražošanai. Turpat atrodas arī zīmola «Hebe» veikals.