DFF vizuālā identitāte — Kristaps Berzinskis, Uldis Leiterts

30. novembrī un 1. decembrī tehnoloģiju, start–up, politikas un dzīvesstila festivāls «Digital Freedom Festival» Rīgā pulcēs vairāk nekā 100 konferences runātāju un 1500 dalībnieku no visas pasaules. Kā ierasts, pasākumā notiks dažādas lekcijas, diskusijas un meistarklases.

Ziņas Fold 27. novembris, 2018

29. novembrī, dienu pirms «Digital Freedom Festival» atklāšanas, «Magnetic Latvia» biznesa centrā Rīgas lidostā notiks jaunuzņēmumu pieredzes pasākums «Startup Bootcamp powered by Magnetic Latvia», ko organizē «Digital Freedom Festival» sadarbībā ar «Magnetic Latvia». Tajā piedalīsies komandas no Baltkrievijas un Latvijas, lai gūtu iespēju dienas laikā saņemt atbalstu un konsultācijas no starptautiskiem mentoriem un investoriem, kas ieradušies Rīgā, lai 30. novembrī un 1. decembrī piedalītos festivāla pasākumos.

Vēl kāds festivāla jaunums — Investoru diena, kuras ietvaros norisināsies četri «start–up pitch» konkursi, piedaloties vadošajiem akseleratoriem «500 Startups» un «Rockstart», kā arī EIT Climate–KIC inovāciju centra un LU studentu Biznesa inkubatora rīkotie konkursi. Investoru dienas noslēgumā notiks jaunuzņēmēju «ātrie randiņi» ar investoriem.

«Digital Freedom Festival» konferences runātāju vidū būs tehnoloģiju uzņēmumu pārstāvji un apskatnieki, žurnālisti un politikas veidotāji, dažādu jomu inovāciju eksperti, arī arhitekti un dizaineri. Galvenās šī gada festivāla tēmas — mākslīgais intelekts, tehnoloģiju ietekme uz mediju darbību, viedās pilsētas un digitālā detoksikācija. Savukārt uz «Delfi Media Lab» skatuves žurnālisti un eksperti ielūkosies tehnoloģiju, informācijas un zināšanu mijiedarbības nākotnē, visu 30. novembri piedāvājot runas un diskusijas par aktualitātēm mediju un reklāmas industrijā. 1. decembrī pasākuma apmeklētājiem būs iespēja pilnveidot zināšanas dažādās meistarklasēs, kurām reģistrēties iespējams festivāla mājaslapā.

 

Festivālu organizē «Digital Freedom Festival» domubiedru grupa, nevalstiskā organizācija «DFF», kā arī reputācijas vadības kompānija «Lejiņa & Šleiers». Tā centrālie pasākumi norisināsies 30. novembrī un 1. decembrī Rīgas Latviešu biedrības namā, Merķeļa ielā 13, Rīgā. Plašāka informācija un pilna festivāla programma — «Digital Freedom Festival» mājaslapā.