«Madara Smart Glow». Publicitātes foto

Dabīgās kosmētikas zīmols «Madara» turpina tradīciju veidot svētku kolekcijas iepakojumu dizainu sadarbībā ar kādu no Latvijas māksliniekiem. Šoziem produktu izlasi «Madara Smart Glow» rotā Roberta Rūrāna ilustrācijas.

Ziņas Fold 19. decembris, 2018

Zīmola «Madara» 2018. gada svētku kolekcijā «Madara Smart Glow», kas laista klajā limitētā apjomā un veltīta gada nogalei, ietilpst losjons ādas mirdzumam, dažādu veidu ziepes rokām un ķermenim, roku krēms, kā arī sejas maskas un sejas eļļas komplekts. Tās iepakojuma dizainam šosezon liek izcelties Roberta Rūrāna košās ilustrācijas, kas uzbur stāstu par svētkiem un brīvajiem brīžiem.

«Izejot no darba uzdevuma radīt kaut ko, kas raksturotu «Madara» zīmola vērtības, kā galveno izvēlējos «cilvēcību», kuru varētu ar vieglumu un asprātību izspēlēt salīdzinoši ikdienišķā situācijā — pastaigā pa lielpilsētas parku. Mazliet ironiski, ka cilvēcību komunicē tēli, kas nemaz nav cilvēki, tomēr to darbības vai izskats atgādina par pasauli mums apkārt, kur vienā parkā satiekas kosmopolītiska pilsētas suņu dāma, iemīlējies pārītis, tehnoloģiju cienītājs tārpiņš uz segveja vai nesteidzīgs gliemezis, kuram šī laikmeta tendences ir kā sniega sega uz viņa stabilās mājiņas,» Ziemassvētku ilustrāciju projektu raksturo Roberts, atzīmējot veiksmīgo sadarbību.

Tāpat kā citas pēdējā pusotra gada laikā tapušās ilustrācijas, arī šīs Roberts gleznojis ar akrilu uz papīra, pēc tam digitāli koriģējot krāsas, kontrastus un atsevišķas nianses.

Arī iepriekšējie «Madara» svētku komplekti radīti sadarbības rezultātā — 2016. gadā tika piesaistīta māksliniece Egija Zīrāpa, pērn — ilustratore Anete Melece.