Foto — Liene Pētersone

2019. gada pavasara–vasaras bērnu apģērbu zīmola «Hebe» kolekcija «Dreamers» jeb «Sapņotāji» atsauc atmiņā rotaļas pagalmā, nomoda sapņus, stiprās draudzības saites un četrkājainos ģimenes draugus. Gaidot vasaru, pirmo reizi kolekcijā iekļauti arī peldkostīmi meitenēm.

Ziņas Fold 15. februāris, 2019

Turpinot iepriekšējās «Hebe» kolekcijas tēmu, pavasara un vasaras apģērbi papildināti ar uzņēmuma vadītājas un apģērbu dizaina autores Ingas Blumbergas zīmētiem mājdzīvniekiem — kaķiem, suņiem un pelēm —, kam katram ir savs raksturs un izteiksmīga forma. «Daudzveidīgie mīļdzīvnieki, atgādinot komiksu un ielu mākslas estētiku, ļauj ieplūst pilsētas ainavā, meklējot savas slepenās vietas vasaras piedzīvojumiem,» komentē «Hebe».

Jaunās kolekcijas ikdienas tērpiem izvēlēti gaiši, neitrāli toņi — debeszilais, smilšu brūnganais, viegli baltais, sapņaini rozā, koraļļu oranžais, rotaļīgi strīpainais. Kā jau ierasts, visi apģērbi darināti Latvijā, izmantojot organisku, videi draudzīgu, pēc GOTS standartiem sertificētu kokvilnas trikotāžu. Turpretī kleitas, svārki, šorti, bikšsvārki un cepures, kas paredzēti valkāšanai svinīgākos gadījumos, šūti no ādai veselīgā un termoregulējošā lina auduma. Jaunajā kolekcijā atrodami vairāk nekā 150 dažādi produkti bērniem vecumā no dzimšanas līdz 10 gadiem.

Zīmola produkcija pieejama tirdzniecības vietās Vācijā, Itālijā, Šveicē, Nīderlandē, Somijā, Zviedrijā, Kanādā, Korejā, Japānā un citviet. Latvijā «Hebe» apģērbus var iegādāties Rīgā, Stabu ielā 21a, kur notiek visi ar kolekcijas izveidi saistītie procesi, sākot no dizaina izstrādes līdz apģērba ražošanai. Kolekcija «Dreamers» pieejama arī «Hebe» tiešsaistes veikalā.