Publicitātes attēls

«Latvian Art Directors Club» (LADC) organizētā LADC skola, deviņu mēnešu izglītības programma, kuras laikā dalībnieki apgūst reklāmas nozarē nepieciešamās kompetences, izsludinājusi studentu uzņemšanu. Lai pieteiktos, kandidātiem līdz 7. jūlijam jāizpilda darba uzdevumi.

Ziņas Fold 12. jūnijs, 2019

LADC skola ir neformāla deviņu mēnešu izglītības programma, kuras laikā studenti deviņos moduļos apgūst darbam reklāmā nepieciešamās zināšanas un prasmes, iepazīstas ar nozares līderiem, viesojas Latvijas lielākajās aģentūrās un studijās. Skolas pasniedzēji ir vairāk nekā 80 reklāmas dzīves labākie pazinēji, ideju celmlauži, reklāmas praktiķi ar daudzu gadu pieredzi. Viņu vidū ir Ēriks Stendzenieks, Armands Leitis, Zigurds Zaķis, Ģirts Ozoliņš, Nilss Sakss, Pauls Bankovskis, Andris Rubīns, Aleksandrs Bētiņš, Voldemārs Dūdums, Gints Apsīts, Raimonds Platacis, Pēteris Līdaka, Jānis Joņevs un citi, kuri iedvesmo domāt radoši, māca vadīt projektus, rakstīt, uztvert, saprast, izstrādāt stratēģiju, domāt konceptuāli, zīmēt un līmēt, fotografēt un filmēt, pārdot un prezentēt. Mācības notiek lekciju, radošo darbnīcu un patstāvīga darba veidā. Katram modulim ir izvēlēts savs mentors, kurš ne tikai izglītos programmas dalībniekus, bet katra moduļa noslēgumā individuāli novērtēs arī studenta apguves līmeni.

LADC skolas nodarbības notiek divas nepilnas darbadienas nedēļā, taču programmas dalībnieki pilda arī mājasdarbus un aktīvi seko līdzi nozares norisēm.

Papildu mācībām LADC rīko lekcijas, ko pasniedz gan vietējie, gan ārvalstu reklāmas un radošo industriju profesionāļi.

Lai pretendētu uz dalību 2020. gada klasē, līdz 7. jūlija plkst. 23.00 interesentam jāizpilda divi darba uzdevumi jeb brīfi, kas pieejami LADC mājaslapā. Lēmumu par nākamā mācību gada klases sastāvu pieņem LADC izraudzīta Latvijas reklāmas praktiķu žūrija, un uzņemšanas rezultāti tiks izziņoti līdz šī gada 26. jūlijam. LADC skolas dalības maksa ir 999 eiro vai 1200 eiro, sadalot maksājumu trīs daļās.

Plašāka informācija par LADC skolu pieejama tās mājaslapā.