«Veto magazine» №26 vāka kolāža — Sergejs Svjatčenko

Iznācis jauns žurnāla «Veto» numurs, kas veltīts bērnībai — laikam, kad ar nobrāztiem ceļgaliem bezrūpīgi ložņājām pa kaimiņu augļu dārziem. Žurnālā par pieaugušajiem, kas spītīgi neatsakās no bērnības un liek to lietā savā radošajā darbā.

Ziņas Fold 27. maijs, 2013

Jaunākajā «Veto Magazine» numurā lasāmas intervijas ar dāņu indie mūzikas apvienību «Efterklang», rakstnieku Tomu Kreicbergu, pašmāju grupu «The Sound Poets», daudzpusīgo mākslinieci Kristu Burāni, dzīvespriecīgo žurnālisti Evu Ikstenu–Strapcāni un citiem. Modes māksliniece Irita Tīlane–Pakalniņa stāsta par savu modes zīmolu «Utha», multinstrumentālists un trokšņu mūzikas kolektīva «PuseH/PuseW» dalībnieks Andrejs Zālītis — par jaundibināto mūzikas izdevniecību, savukārt literatūras sadaļā lasāms Agneses Rutkēvičas stāsts «66/12». Vizuālo noformējumu šim «Veto» numuram veidojis Dānijā dzīvojošais spilgtais kolāžu mākslinieks Sergejs Svjatčenko.

Arvien kāpinot satura un dizaina kvalitāti, «Veto» izdevies pakāpties atpakaļ cenas ziņā — tā ir zemākā žurnāla pastāvēšanas vēsturē. 80 lappuses biezais žurnāls nu maksā tikai 1,49 Ls un iegādājams visās preses tirdzniecības vietās, kā arī veikalos «LukaBuka», «Jāņa Rozes grāmatnīca», «Bang Bang» un «Boards.lv», kafejnīcā «Vieta».