Foto — FOLD

Atzīmējot Rīgas Tehniskās universitātes Arhitektūras un pilsētplānošanas fakultātes pārcelšanos uz jaunām telpām, FOLD un grāmatu un dizaina veikals «Lukabuka» dāvina arhitektūras grāmatas. Atbildi uz konkursa jautājumu un papildini savu grāmatplauktu!

Redakcija Fold 13. jūnijs, 2013

Arhitektūras fakultāte šodien Jurģus svin jau sesto reizi. Cik no tās iepriekšējām atrašanās vietām vari nosaukt? Precīzākās atbildes autors savā īpašumā iegūs visu trīs laikmetīgās arhitektūras grāmatu «Process» komplektu. Atbildi raksti komentāros tepat zem raksta.

Atbildes pieņemam līdz piektdienas, 14. jūnija plkst. 12.00.

Process

Grāmatu sērija «Process» aizsākta 2008. gadā un neatlaidīgi dokumentē nozīmīgākās tendences Latvijas arhitektūrā un pilsētvidē. Pirmais «Process» definēja arhetipisko šķūņa formu kā kolektīvu stila izpausmi, otrais ieviesa radošo kvartālu jēdzienu, bet trešais izceļ Latvijas arhitektu spēju ar atzīstamiem rezultātiem darboties vēsturiskās vides rekonstrukciju un mazās arhitektūras nišā. Arhitektūras apskatu papildina intervijas ar visu paaudžu profesionāļiem, dažādu tēmu esejas un infografikas.

Izlaidumu laikā līdz pat jūnija beigām laikmetīgās arhitektūras grāmatu komplektu «Process» veikalā «Lukabuka» var iegādāties par īpašu cenu Ls 20. Palikuši vairs tikai daži komplekti!