Ilustrācija — FOLD

Piektais «Unfolded» sērijas pasākums būs noderīgs tiem, kas gatavo pieteikumus Valsts kultūrkapitāla fonda radošo industriju pilotprojektu konkursam. Otrdienas, 17. septembra vakarā aicinām uz informatīvu semināru, kur tiks sniegtas atbildes uz neskaidrajiem jautājumiem par to, kā radošas idejas pārvērst biznesa plānos.

Redakcija Fold 12. septembris, 2013

Jau ziņojām, ka Valsts kultūrkapitāla fonds (VKKF) izsludinājis šī gada otro radošo industriju pilotprojektu konkursu, kurā uzņēmēji var pretendēt uz atbalstu 5000 latu apmērā. Tā kā mērķprogramma ir jauna, jautājumu ir daudz — vai mana ideja atbilst konkursa nosacījumiem? Vai piedalīties drīkst tikai jaunizveidoti uzņēmumi? Vai biznesa iecerei jābūt balstītai kultūrā? Lai kliedētu neskaidrības un palīdzētu projektu sagatavošanā, Kultūras ministrija un FOLD piedāvā informatīvu semināru «Unfolded» formātā.

«Unfolded» Nº5 piedalīsies konkursa vērtēšanas komisijas pārstāvji Mārtiņš Krūtainis un Māra Ābele, kā arī Ieva Veita un Ginta Bormane no uzņēmuma «Jubka», kas ir viens no pirmajā konkursā finansējumu ieguvušajiem projektiem.

Mārtiņš Krūtainis, SSE Riga Mentoru kluba pārstāvis un finanšu konsultāciju uzņēmuma «Superia» direktors, pastāstīs par projektu biznesa plāna veidošanu, bet arhitektu biroja «Jaunromāns un Ābele» vadītāja Māra Ābele dalīsies ieteikumos, kā skaidri un pārliecinoši prezentēt projektu radošās idejas. Dizaina mēbeļu zīmola «Jubka» pārstāves Ieva Veita un Ginta Bormane stāstīs par savu pieredzi, gatavojot konkursa pieteikumu — kur meklēt noderīgu informāciju, ko akcentēt aprakstā, cik ilgu laiku aizņem projekta gatavošana. Klātesošie VKKF pārstāvji izskaidros, kas jāņem vērā, projekta pieteikumus noformējot un iesniedzot izskatīšanai. Visi «Unfolded» viesi labprāt atbildēs uz klātesošo uzdotajiem jautājumiem.

Radošo industriju pilotprojektu pieteikumi tiek gaidīti līdz 27. septembrim. Konkursa nolikums un pieteikuma veidlapa atrodami VKKF mājaslapā.

Unfolded Nº5 — VKKF
Otrdien, 17. septembrī, plkst. 19.00
FOLD, Tērbatas ielā 65
Vietu skaits ierobežots, tāpēc lūdzam pasākumam pieteikties, rakstot uz info@fold.lv
Ieeja bez maksas