Foto — Aiga Rēdmane

Zīmola «One Wolf» 2014. gada pavasara–vasaras kolekcijā «Repair» atrodami vienkārša silueta tērpi, kas izceļas ar izteiksmīgām audumu tekstūrām un toņu pārejām. Dominējošās krāsas ir balta, dažādu nokrāsu zilie un pelēkie toņi, kā arī fundamentāli melnais.

Ziņas Fold 11. novembris, 2013

Iedvesmu jaunajai kolekcijai «One Wolf» dizainere Agnese Narņicka atradusi remontdarbos — tekstūru un materiālu variācijās ēku fasādēs, jumtos un interjeros, kā arī strādnieku tēlos. Krāsas pilieni un kaļķa putekļi gaisā un uz apģērba, matos un uz ādas noķerti un pārtulkoti lakoniskos un ļoti valkājamos unisex tērpos.

Remonta process un ēku detaļas sniedz plašu tekstūru, krāsu un faktūru kartotēku, kas veido kolekcijas kopējo sajūtu krāsu gammā un audumu apstrādē. Kolekcija demonstrē askētiskus siluetus ar daudzveidīgām klasisku un inovatīvu materiālu kombinācijām un to eksperimentālu pēcapstrādi. Tērpiem izmantoti gan dabīgie materiāli, kuri apstrādāti ar silikonu, sedzošu tekstila krāsu un balinātājiem, gan arī dažādi sintētiskie materiāli, kuri nodrošina ūdens necaurlaidību, bet ir elpojoši un ļoti viegli savā struktūrā. Dažādi materiāli atrodami arī aksesuāros — jostas somas ir izgatavotas no dabīgas ādas, bet mugursomas no impregnēta kokvilnas materiāla.