«Popper» Nº5 vāka zīmējums — Aigars Mamis

Šodien, 19. decembrī iznāk ilustrācijas žurnāla «Popper» piektais numurs, un šoreiz to pavada ne vien izstāde, bet arī skeitbordu izsole. Tas viss vakarā no plkst. 19.00 kafejnīcā «Miit».

Ziņas Fold 19. decembris, 2013

Izstādes un piektā «Popper» izdevuma tēma «Night Ride» runā par kontrastiem starp dienu un nakti, īpašu uzsvaru liekot uz nakts dzīvi. Iedzēruši uzdzīvotāji, grafiti zīmētāji, miegu neredzējuši taksisti, aizdomu pilni policisti, izvārguši bezpajumtnieki, pārgalvīgi šoferi un klusi zagļi — ko tik naktī nesatiksi. Žurnāla tēma apspēlē mūsu otro dzīvi — nakts dzīvi. Naktī viss mainās, ēnas paliek garas un melnas, gaisma mānās un cilvēki izdzīvo to, kas dienā nav atļauts.

Pasākuma laikā notiks arī mākslinieku apzīmētu skrituļdēļu «Dot Cruiser» izsole, kurā ikviens varēs iegādāties sev tīkamāko braucamo. Izstādes mākslinieki būs: Frost, Tron, Maija Kurševa, Andrejs Lavrinovičs, Roberts Galviņš, Korsh, Evija Timma Novika, Kiwie, Jānis Zālītis, Rombs, Aigars Mamis, Aparaats. Par mūziku pasākumā rūpēsies «Dirty Deal Audio» un Dr. Galviņš.

Saraksts ar veikaliem, kuros žurnālu iespējams iegādāties, atrodams «Popper» mājaslapā.

«Popper» piektā numura un izstādes «Night Ride» atklāšana
Ceturtdien, 19. decembrī plkst. 19.00
Kafejnīcā «Miit», Lāčplēša ielā 10, Rīgā