Ilustrācija — FOLD

Lai atrastu Latvijas radošos, tehnoloģiskos un inovatīvos uzņēmumus, kustība «The Red Jackets» izsludinājusi pieteikšanos uz «Rising Stars» jeb uzlecošās eksporta zvaigznes titulu. Reģistrēšanās dalībai konkursā pagarināta līdz 31. augustam.

Ziņas Fold 21. jūlijs, 2015

Latvijā ir daudzi jauni un dinamiski uzņēmumi, kas vēl nav sasnieguši kustības «The Red Jackets» definētos eksporta apjomus, bet tiem ir izaugsmes potenciāls, tādēļ kustība vēlas mobilizēt arī jaunos eksportētājus un konkursa kārtībā noteikt titula «Rising Stars» ieguvējus. «The Red Jackets» tic, ka, atbalstot jaunos eksportētājus, tiek iedvesmoti arī citi Latvijas uzņēmumi. Uz šo «Rising Stars» nomināciju var pieteikties jebkurš uzņēmums līdz pat 2015. gada 31. augustam. Pieteikšanās anketa atrodama šeit.

Šogad konkurss norisināsies septembrī, lai rudens Eksporta Izcilību Konferencē varētu godināt Latvijas jaunās uzlecošās zvaigznes. Pēc klātienes prezentācijām tiks atlasīti 10 labākie, kas savā īpašumā iegūs titulu «Rising Stars».

Aija Priede–Sietiņa, zīmola «Kukuu» dibinātāja, stāsta: ««Rising Stars» tituls bija viens no mūsu 2013. gada priecīgākajiem notikumiem. Tikt novērtētam ir katra uzņēmēja izaicinājums. «Rising Stars» ne tikai nodrošināja lielisku publicitāti «Kukuu» zīmolam, bet arī kustības organizētie notikumi bija apmeklēšanas vērti, jo cilvēki ir tie, kā dēļ mēs izvēlamies vienu vai otru ceļu, un «The Red Jackets» viennozīmīgi ir lielisku cilvēku komanda. Kā «Rising Stars» titula ieguvējam mums bija iespēja iegūt arī vērtīgu stipendiju «SSE Rīga» organizētam semināram, kas bija tieši par vajadzīgo tēmu un pareizajā laikā!»

«The Red Jackets» ir domubiedru grupa, kam rūp Latvijas eksports un valsts tēls ārvalstīs. Kustību un Latvijas eksporta izcilniekus atbalsta «BaltCap», «Altum», «Latvijas Zaļais punkts», «Varul» un «BDO». Kustības partneru un draugu vidū ir: Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera, Latvijas Darba devēju konfederācija, Ārlietu ministrija, Latvijas Institūts, «SSE Riga», «Gateway Baltic», «DDB», «Matka Tribe», «Big Event», «Coface» un citi.