Publicitātes attēls

Atvērta pieteikšanās šī gada «Balticlab» tīklošanās pasākumam, kas 12.–14. decembrī notiks Stokholmā. Tajā aicināti piedalīties 24–34 gadus veci uzņēmēji, radošo industriju profesionāļi, nevalstisko organizāciju pārstāvji un citi izglītībā, medijos vai kultūrā aktīvi Baltijas jūras reģiona valstu pilsoņi.

Ziņas Fold 15. oktobris, 2015

«Balticlab» ir iepazīšanās, ideju radīšanas un apmaiņas pasākums, kas piemērots tiem, kuri meklē domubiedrus, sadarbības partnerus, vēlas realizēt ambiciozas ieceres un ir gatavi jauniem pavērsieniem savā dzīvē. Programmas mērķis ir izveidot radošu aktīvistu un uzņēmēju tīklu, kura dalībniekiem sadarbojoties tiktu veicinātas inovācijas, radošums un labklājība reģionā kopumā.

«Balticlab» ietvaros notiek virkne vērtīgu lekciju, meistarklašu un diskusiju, kā arī dalībnieku iniciētas prezentācijas. Pasākumā valda īpašs noskaņojums — ikviens ir atbraucis, lai iepazītos, tādēļ dalībnieki uz trim dienām noliek malā kautrību un savu sociālo statusu un kļūst neticami atsaucīgi. Jābūt gatavam desmitiem reižu stāstīt par sevi un arī ieinteresētam uzzināt, ar ko nodarbojas citi.

Tomēr «Balticlab» nedēļas nogale decembrī ir tikai aisberga redzamā daļa — tai ir ilgstošs turpinājums pavasarī. Visiem dalībniekiem tiek piedāvāta iespēja veidot starpdisciplināras komandas un strādāt pie idejām, kas nākotnē spētu stiprināt Baltijas jūras reģiona valstu sadarbību radošumā un inovācijās. Tas nozīmē daudzus braucienus uz ārvalstīm un visai nopietnu darbu. Jāpiebilst, ka visas ceļojumu izmaksas ir Zviedrijas institūta un Baltijas jūras valstu sekretariāta padomes apmaksāti, un dalībnieku ērtībām līdzekļi žēloti netiek.

Lai pieteiktos «Balticlab» tīklošanās pasākumam, līdz 5. novembrim jāiesūta CV un 500 vārdu garš savu interešu, darba un motivācijas apraksts angļu valodā uz e–pasta adresi balticlab@cbss.org. Programmā tiek uzņemti dalībnieki no Norvēģijas, Zviedrijas, Somijas, Krievijas, Igaunijas, Latvijas, Lietuvas, Polijas, kā arī Ukrainas un Baltkrievijas. Piesakoties uz «Balticlab» tīklošanās nedēļas nogali Stokholmā, jāpatur prātā, ka vari tikt izvēlēts turpmākajām darba sesijām 2016. gada martā, aprīlī un maijā. Plašāka informācija atrodama «Balticlab» mājaslapā.