Publicitātes attēls

Rīt, 21. jūnijā notiks radošo industriju čempionāta «Creative Business Cup 2016» nacionālais fināls, kura uzvarētājs dosies pārstāvēt Latviju konkursa starptautiskajā finālā Kopenhāgenā šī gada novembrī.

Ziņas Fold 20. jūnijs, 2016

Konkursa pirmajā atlases kārtā, kas notika 10. maijā, no 16 kandidātiem tika izvēlēti pieci labākie, kuri guva iespēju piedalīties «Baltic Booster» meistarklasē Tallinā. Visas komandas ir apmierinātas ar jauniegūtajiem kontaktiem, zināšanām un pieredzi. Rīt tiks izvēlēts ne tikai uzvarētājs, bet arī 3 labākie uzņēmumi, kuri varēs apmeklēt «Baltic Bootcamp» apmācības Zviedrijā šī gada oktobrī.

Par iespēju pārstāvēt Latviju «Creative Business Cup» konkursā rīt sacentīsies četri uzņēmumi: «Bee in», kas ražo kokvilnas un bišu vaska drāniņas ēdiena uzglabāšanai, «Dusis» — ergonomisks un daudzfunkcionāls zvilnis, «Epicoach», kas attīsta viedo apģērbu ražošanu, kā arī virtuālās realitātes rīks «Vividly». No konkursa izstājies start–up uzņēmums «Edurio», jo tam izdevies piesaistīt finansējumu 1,8 miljonu eiro apmērā, kas ievērojami pārsniedz konkursa nolikumā noteikto ierobežojumu — 500 000 ASV dolāru.

Konkursa fināls norisināsies otrdien, 21. jūnijā plkst. 14.00 SSE Riga 311. auditorijā, Rīgā, Strēlnieku ielā 4a. Prezentācijas apmeklēt aicināti visi interesenti. Konkursa «Creative Business Cup» nacionālo atlasi organizē «Jauno uzņēmēju centrs».

«Creative Business Cup» ir starptautisks konkurss radošo industriju uzņēmējiem, kas norisinās ik gadu un pulcē 60 valstu pārstāvjus no visas pasaules. Dalība konkursā sniedz uzņēmējiem iespēju veidot starptautiskus kontaktus, piedalīties semināros un diskusijās, prezentēt savu ideju ārvalstu investoriem un potenciālajiem sadarbības partneriem, pilnveidot zināšanas un prasmes par radošo industriju biznesa attīstību, kā arī iegūt vērtīgas balvas.