Publicitātes attēls

Augstskolas RISEBA Arhitektūras un dizaina fakultāte sadarbībā ar «Mass Portal» un «DesignSmash» 15. septembrī rīko darbnīcu arhitektūras, dizaina un citu radošo nozaru studentiem un jauniem profesionāļiem.

Ziņas Fold 7. septembris, 2016

«DesignSmash Riga» darbnīca ir iespēja izmēģināt 3D modelēšanas programmatūru un printēšanas tehnoloģiju, kā arī sacensība starp jaunu un daudzsološu dizaineru komandām, vienas dienas laikā radot ideju, izstrādājot un realizējot gatavu dizaina objekta prototipu. Konkursa uzdevums tiks paziņots pasākuma atklāšanā, un diena noslēgsies ar produktu publiskām prezentācijām. «DesignSmash» koncepcija jau iepriekš realizēta pasākumos Londonā, Berlīnē, Utrehtā un Milānā.

Uzņēmums «Mass Portal» katru komandu nodrošinās ar 3D galda printeri, piedāvās savu pieredzi, zināšanas un tehnisko palīdzību. 13. septembrī «Mass Portal» birojā notiks dalībnieku iepazīstināšana ar 3D printeriem. Dalībnieki konkursā piedalās ar saviem personīgajiem datoriem, izmantojot sev vislabāk pazīstamās un apgūtās 3D modelēšanas programmas.

Dalību pasākumā līdz 9. septembrim bez maksas iespējams pieteikt, sekojot šai saitei. Plašāka informācija par pasākumu pieejama «DesignSmash Riga» Facebook lapā. Dalībnieku komandu sastāvs (2–3 cilvēki katrā komandā) tiks paziņots darbnīcas dienā. «DesignSmash Riga» norisināsies RISEBA Arhitektūras un mediju centrā «H2O6» Rīgā, Durbes ielā 4.