Logotips — Anatolijs Vjalihs

Turpinot «Heyday» sēriju, 16. decembrī plkst. 15.00 Marka Rotko Mākslas centrā notiks pasākums, kas veltīts jaunuzņēmumiem. Tajā viesosies «TechHub Riga» izpilddirektors Dāvis Suneps un «Edurio» līdzdibinātājs Jānis Gribusts.

Ziņas Fold 12. decembris, 2016

«Mums trūkst pozitīvu piemēru un veiksmes stāstu, kuri iedvesmotu personīgu inovācijas projektu īstenošanai. Mēs esam pārliecināti, ka ideja par «stārtapu» attīstību Daugavpilī ir vairāk nekā reāla. Vissvarīgākais ir radīt labvēlīgu ekosistēmu,» saka pasākuma «Heyday» rīkotāji Jevgeņija Žiģisova un Anatolijs Vjalihs. «Heyday» pasākums 16. decembrī piedāvās iespēju uzzināt, kas tad īsti ir start–up uzņēmumi un kuras Latvijas organizācijas nodarbojas ar to attīstības veicināšanu, kā arī ļaus tuvāk iepazīties ar izglītības tehnoloģiju uzņēmuma «Edurio» veiksmīgo pieredzi.

«Heyday» programma

Dāvis Suneps

Tehnoloģiju kopienas «TechHub Riga» izpilddirektors Dāvis Suneps pastāstīs par to, kas ir «start–up» uzņēmumi un kā veicināt to attīstību. «TechHub Riga» ir mājvieta vairāk kā 30 jaunuzņēmumiem, piedāvājot vidi, kur tiem satikties, strādāt, mācīties un sadarboties. kā rīko daudzus pasākumus, tostarp ikgadējo tehnoloģiju konferenci «TechChill».

Jānis Gribusts

Jaunuzņēmums «Edurio» ir platforma skolām, kas palīdz iegūt atgriezenisko saiti un izglītības procesa novērtējumu no skolēniem un to vecākiem, sniedzot analītiskus un viegli pārskatāmus rezultātus skolotājiem un skolu vadītājiem. «Edurio» līdzdibinātājs Jānis Gribusts, kuram ir 10 gadu pieredze izglītības tehnoloģiju jomā, stāstīs par to, kā uzņēmumam izdevās piesaistīt Eiropas Savienības programmas «Horizon 2020» finansiālo atbalstu.

 

«Heyday» norisināsies 2016. gada 16. decembrī plkst. 15.00 Marka Rotko mākslas centra konferenču zālē, Daugavpils cietoksnī. Ieeja bez maksas. Pasākumā par īpašu cenu būs pieejams arī jaunākais grāmatžurnāla «Benji Knewman» numurs. Vairāk par «Heyday» lektoriem un programmu atrodams pasākuma Facebook lapā.