Ilustrācija — FOLD

Uzņēmēji aicināti atsaukties Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras aicinājumam iesaistīties starptautiski nozīmīgos pasākumos. Jaunuzņēmumu pārstāvjiem ir iespēja reģistrēties dalībai tirdzniecības misijā Izraēlā, bet bērnu preču ražotāji un apakšveļas dizaineri var piedalīties Latvijas nacionālajos stendos izstādēs Lietuvā un Francijā.

Atbalsts Fold 31. jūlijs, 2017

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) regulāri informē interesentus par daudzveidīgām atbalsta iespējām, apmācību un konsultāciju programmām, tostarp aicina dažādu nozaru uzņēmējus piedalīties tirdzniecības misijās un Latvijas nacionālajos stendos starptautiskās izstādēs.

DLD Inovāciju festivāls

DLD Inovāciju festivāls norisināsies no šī gada 3. līdz 7. septembrim Telavivā, Izraēlā. Tā ietvaros notiks arī DLD Telavivas Digitālā konference, kuras mērķis ir savest kopā jaunuzņēmumus, investorus, zinātniekus un privātsektoru, kas strādā digitālo tehnoloģiju jomā. LIAA rīkotajai tirdzniecības misijai interesenti no Latvijas var pieteikties līdz 4. augustam. Jaunuzņēmumu pārstāvjiem misijas laikā būs iespēja iepazīties ar Izraēlas start–up ekosistēmu, iegūt jaunus klientus un partnerus, kā arī piesaistīt investīcijas.

Uzņēmumi dalībai tirdzniecības misijai tiks atlasīti, vadoties pēc pieteikuma formā iesniegtās informācijas. Dalībai tiks apstiprināti ne vairāk kā 10 uzņēmumi, kuri ieguvuši augstāko punktu skaitu atbilstoši atlases kritērijiem.

Plašāka informācija par pasākumu, atbalsta saņemšanas iespējām un pieteikuma forma pieejama LIAA mājaslapā.

Izstāde «Babyland 2017»

Latvijas uzņēmēji, bērnu preču ražotāji aicināti piedalīties un izstādīt savus produktus Latvijas uzņēmumu kopstendā izstādē «Babyland 2017», kas norisināsies 2017. gada 24.–26. novembrī, Viļņā, Lietuvā.

Latvijas uzņēmējiem dalībai izstādē būs īpaši nosacījumi, tāpat pirms izstādes un tās laikā tiks nodrošināti mārketinga pakalpojumi, publicitāte un aktivitātes atpazīstamības veicināšanai. Dalībniekiem izstādes ietvaros būs iespēja tikties ar potenciāliem sadarbības partneriem.

Uzņēmumi dalībai kopstendā tiks atlasīti, vadoties pēc pieteikuma formā iesniegtās informācijas un saskaņā ar izstādes «Babyland» organizatoru lēmumu par uzņēmumu atbilstību izstādes konceptam. Pieteikšanās dalībai atvērta līdz 21. augustam. Plašāka informācija pieejama LIAA mājaslapā.

«Salon International de la Lingerie 2018»

Līdz 20. augustam Latvijas apakšveļas zīmolu pārstāvjiem ir iespēja pieteikties dalībai nacionālajā stendā starptautiskajā izstādē «Salon International de la Lingerie 2018», kas norisināsies 2018. gada 20.–22. janvārī Francijā, Parīzē. Izstādi ik gadu apmeklē vairāk nekā seši tūkstoši iepircēju, no kuriem 69% ir no ārvalstīm, bet 31% pārstāv Franciju. Izstādē piedalās apmēram 450 apakšveļas zīmolu, kas tiek pārstāvēti sešos tematiskajos sektoros, tostarp «Designer Labels» (luksusa segmenta apakšveļas zīmoli) un «Limited Edition» (jauno dizaineru zīmoli). Uzņēmumi dalībai Latvijas nacionālajā stendā tiks atlasīti, vadoties pēc pieteikuma formā iesniegtās informācijas. Dalībai tiks apstiprināti ne vairāk kā 7 uzņēmumi, kuri ieguvuši augstāko punktu skaitu atbilstoši atlases kritērijiem, obligāta prasība ir angļu valodas zināšanas. Stenda konceptu izstrādās un par dalībnieku izvietojumu stendā lems LIAA sadarbībā ar stenda dalībniekiem.

Plašāka informācija, atlases kritēriji un pieteikuma forma pieejami LIAA mājaslapā.