Publicitātes attēls

«Digital Freedom Festival sadarbībā ar biedrību «Latvijas Biznesa enģeļu tīkls» (LatBAN) izsludina pieteikšanos pirms–sēklas (pre–seed) stadijas start–up uzņēmumiem novembra Investīciju sesijai. Pirmo reizi 10 labākie start–up uzņēmēji prezentēs savu biznesa ideju «Digital Freedom Festival» ietvaros 28. novembrī Latvijas un starptautiskajiem biznesa eņģeļiem.

Atbalsts Fold 16. augusts, 2017

«Digital Freedom Festival» un LatBAN start–up konkursam ir aicinātas pieteikties motivētas start–up komandas ar jau izstrādātu vai gandrīz izstrādātu produkta prototipu. Īpaša uzmanība tiks pievērsta produkta vai pakalpojuma pārdošanas stratēģijai.

LatBAN Investīciju sesijai aicināti pieteikties arī investori, lai iegūtu kontaktus ar potenciāli strauji augošu projektu īstenotājiem un lai pārliecinātos par ideju dzīvotspēju, izaugsmes iespējām ilgtermiņā un izskatītu iespējas investīciju piešķiršanai.

«Digital Freedom Festival» līdzdibinātājs Uldis Leiterts skaidro ««Start–up Pitch» konkursi ir ideāla vieta, kur start–up uzņēmēji var testēt savu ideju, pārliecināties par tās ģenialitāti un potenciālu, vai gluži pretēji — saprast, ka tālāka enerģijas un laika investēšana tajā neatmaksāsies. Savukārt investoriem tā ir iespēja noķert savu «zelta zivtiņu» ar straujas izaugsmes potenciālu un dot tai iespēju no Latvijas ezeriem izrauties pasaules ūdeņos.»

Plānots, ka šī gada 27.–28. novembrī «Digital Freedom Festival» apmeklēs līdz pat 1300 dalībnieku no visa reģiona, tai skaitā, investori, korporāciju vadītāji un žurnālisti.

Lai pieteiktos Investīciju sesijai, start–up uzņēmējiem līdz 5. novembrim jāaizpilda pieteikuma forma novembra Investīciju sesijai starptautiskajā privāto investoru platformā gust.com. Konkursa finālisti tiks paziņoti 9. novembrī. Lai piedalītos konkursa fināla sesijā, 10 labākie start–up tiks aicināti iegādāties «Digital Freedom Festival Startup» ieejas biļetes.

Savukārt investoriem jānosūta pieteikums uz e–pastu aiga.kalbjonoka@latban.lv. Investori konkursa finālu varēs apmeklēt bez maksas, taču, lai apmeklētu citus «Digital Freedom Festival» pasākumus, būs nepieciešamas ieejas biļetes.