Ilustrācija — FOLD

Šoruden vairākās Latvijas pilsētās norisināsies forums «Valsts atbalsta biznesu», kurā aicināti piedalīties esošie un topošie dažādu nozaru uzņēmēji. Pasākuma ietvaros būs iespēja uzzināt par iespējām saņemt valsts atbalstu savam biznesam, uzklausīt uzņēmēju pieredzes stāstus un dibināt jaunus kontaktus. Pirmais forums norisināsies 20. septembrī Rīgā.

Atbalsts Fold 14. septembris, 2017

Ekonomikas ministrija, valsts attīstības finanšu institūcija ALTUM un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) organizē forumu «Valsts atbalsta biznesu». Tā pirmā daļa visiem dalībniekiem būs kopīga, bet otrajā daļā noritēs atšķirīgas sesijas uzņēmējiem un biznesa uzsācējiem.

Kopīgajā daļā par iespējām uzņēmēja un valsts pārvaldes mijiedarbībai Latvijas izaugsmei stāstīs ekonomikas ministrs Arvils Ašeradens, par pašvaldību piedāvājumu uzņēmējiem informēs Dace Grīnberga no Rīgas plānošanas reģiona, bet ar tipiskākajām kļūdām pārdošanā iepazīstinās Dace Briede–Zālīte no uzņēmuma «Moresales».

Biznesa uzsācējiem veltītajā pasākuma sadaļā uzstāsies ALTUM pārstāve Diāna Karacejeva, uzņēmēji dalīsies savos drosmes stāstos, bet LIAA pārstāve Linda Grīnfelde atklās, kā attīstīt un nest savu ideju pasaulē.

Savukārt jau pieredzējušie uzņēmēji tiks iepazīstināti ar LIAA un ALTUM pakalpojumiem, Eiropas Savienības struktūrfondu iespējām, kā arī uzklausīs citu biznesmeņu pieredzes stāstus. Forums noslēgsies ar tīklošanās daļu, kuras laikā visiem klātesošajiem būs iespēja dibināt jaunus kontaktus un apmainīties idejām.

Forums «Valsts atbalsta biznesu» ir bezmaksas pasākums, ko var apmeklēt, reģistrējoties ALTUM mājaslapā. Tas norisināsies 20. septembrī no plkst. 9.00 līdz 15.00 «H2O» konferenču zālē, Durbes ielā 4, Rīgā. Nākamie forumi notiks citās Latvijas pilsētās — 27. septembrī Liepājā, 4. oktobrī Rēzeknē, 11. oktobrī Valmierā un 17. oktobrī Jelgavā.