Attēls — «Addiction»

Sākusies pieteikšanās ceturtajai radošo industriju konferencei «Subject: Creativity», kas notiks 2018. gada 16. februārī Liepājas koncertzālē «Lielais dzintars». Arī šogad konferences galvenā tēma būs radošums, tā veicināšana un attīstīšana kā organizāciju, tā personību attīstībā. Lekcijas caurvīs trīs vadmotīvi — sākumpunkts, krustpunkts un pagrieziena punkts. Stāstos lektori atklās savu pieredzi, pārdzīvojumus, piedzīvoto un izjustās mācības dažādos radošā procesa posmos.

Ziņas Fold 4. decembris, 2017

Konferencē «Subject: Creativity» Liepājā uzstāsies 20 dažādu radošo industriju un ar tām saistīto nozaru eksperti un viedokļu līderi, kuru profeisonālā pieredze ir sniegusi iespēju iedvesmoties, attīstīties un sevi izaicināt. Lektoru vidū šoreiz būs tādas personības kā «Miami Ad School» līdzdibinātājs Niklass Frings Rupps (Niklas Frings Rupp), TV raidījumu vadītājs, mūziķis un ceļotājs Gustavs Terzens, arhitekts Toms Kokins, aktieris Dainis Grūbe, TV raidījumu un pasākumu vadītāja Baiba Sipeniece–Gavare, bērnu ārsts un reanimatologs Pēteris Kļava, studijas «Asketic» vadītājs, grafikas dizaineris Miķelis Baštiks, ekonomikas doktore Ieva Kalve, basketbolists un treneris Uvis Helmanis, ārsts–psihiatrs un pirtnieks Juris Batņa, grafikas dizainere un ceļotāja Marika Latsone, «Iphone Photography School» līdzīpašnieks Uģis Balmaks, Imanta Ziedoņa fonda «Viegli» komanda un citi. Lektoru saraksts tiks papildināts un publicēts konferences mājaslapā.

Konferences organizatori, komunikāciju aģentūra «Addiction», informē, ka pērn radošo industriju konferenci apmeklēja ap 1000 dalībnieku. Jau tradicionāli norises vieta ir Liepāja, jo rīkotāji vēlas sniegt iespēju dalībniekiem no Rīgas un citām pilsētām izrauties no ikdienas darbiem un maksimāli koncentrēt uzmanību konferences saturam.

 

Konference «Subject: Creativity» notiks 2018. gada 16. februārī koncertzālē «Lielais dzintars», Radio ielā 8, Liepājā. Reģistrēties konferences apmeklējumam iespējams tās mājaslapā. Arī šogad būs iespēja skatīties konferenci maksas tiešraidē internetā.  Pasākuma valoda — latviešu un angļu, ar sinhrono tulkošanu.