Ilustrācija — FOLD

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) aicina modes, dizaina un luksusa aksesuāru ražotājus piedalīties kopstendā pasākuma «Pret–A–Cover Buyers Lane» laikā, kas norisināsies no šī gada 28. marta līdz 2. aprīlīm Dubaijā, Apvienotajos Arābu Emirātos. Pieteikties iespējams līdz 2. martam.

Atbalsts Fold 27. februāris, 2018

«Pret–A–Cover Buyers Lane» ir starptautisks modes un dizaina tirgus pasākums, kurā pulcējas nozares pārstāvji — tirgotāji, iepircēji, dizaineri un citi. Šis notikums, kuru oficiāli atbalsta Dubaijas pārvalde, ir vērsts uz jaunu ražotāju plūsmas paplašināšanu, ņemot vērā strauji augošo vietējā tirgus patēriņu. Saskaņā ar izdevumā «Forbes» publicēto informāciju, plānots, ka 2018. gadā līdzekļi, ko musulmaņu patērētāji tērē dizaina un modes priekšmetiem sasniegs ap 322 miljardiem dolāru.

Eiropas valstu luksusa preču ražotāji tiek aicināti pieteikties sadarbības pasākumam «Pret–A–Cover Buyers Lane», kurā tiks sekmēta saziņa ar plānoto mērķa tirgu, palīdzot dalībniekiem uzrunāt potenciālos klientus. Tiem Eiropas valstu dizaineriem, kas būs atbilstoši pasākuma mērķauditorijai, tiks organizētas tikšanās ar potenciālajiem B2C un B2B sadarbības partneriem.

Pasākuma galvenais mērķis ir, izmantojot efektīvas saziņas stratēģijas, sekmēt mazumtirgotāju, dizaineru un potenciālo partneru sadarbības tīklu veidošanu, lai tie iegūtu reālus un taustāmus rezultātus nākotnē. Uzņēmumi dalībai kopstendā tiks atlasīti, vadoties pēc pieteikuma formā iesniegtās informācijas un saskaņā ar organizatoru lēmumu par uzņēmumu atbilstību pasākuma konceptam.

Nacionālā stenda organizatoriskie izdevumus (izstādes platības noma, stenda konstrukcijas izgatavošanas un uzstādīšanas izmaksas, uzņēmumu reģistrācijas maksa izstādē, eksponātu transportēšanas u.tml. izdevumi) 100% apmērā segs valsts piešķirtais finansējums, bet stenda dalībnieki saņems «de minimis» atbalstu, kura apjoms būs zināms pēc dalībnieku apstiprināšanas un stenda organizatorisko izdevumu precizēšanas.

Dalībnieku atlasi dalībai nacionālajā stendā veiks LIAA pēc pieteikuma anketā iesniegtās informācijas. Dalībai tiks apstiprināti pretendenti, kuri ieguvuši augstāko punktu skaitu atbilstoši atlases kritērijiem.

 

Pieteikšanās dalībai pasākuma atvērta līdz 2. martam. Plašāka informācija un visi nosacījumi atrodami LIAA mājaslapā.