Publicitātes attēls

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) aicina Latvijas bērnu mēbeļu un preču ražotājus pieteikties dalībai Latvijas nacionālajā stendā izstādē «Kind + Jugend 2018», kas no 20. līdz 23. septembrim norisināsies Ķelnē, Vācijā. Pieteikties iespējams līdz 28. maijam.

Atbalsts Fold 16. maijs, 2018

Starptautiskā izstāde «Kind + Jugend» sniedz iespēju ražotājiem no visas pasaules prezentēt jaunākos produktus bērniem — mēbeles, tekstilizstrādājumus, rotaļlietas, apģērbus un apavus, bērnu grāmatas un preses izdevumus, un citas preces.

Pērn izstādē savus produktus prezentēja 1200 dalībnieki no 50 valstīm, bet izstādē pulcējās vairāk nekā 22,5 tūkstoši apmeklētāju no 110 valstīm.

Šogad Latvijas nacionālajā stendā tiek piedāvātas vietas 4 bērnu un mazuļu mēbeļu ražotājiem un 6 vietas bērnu tekstila, rotaļlietu un citu piederumu ražotājiem, kuri atradīsies citā stendā. Stenda konceptu izstrādās un par dalībnieku izvietojumu stendā lems LIAA.

Uzņēmumi dalībai Latvijas nacionālajā stendā tiks atlasīti, vadoties pēc pieteikuma formā iesniegtās informācijas. Dalībai tiks apstiprināti uzņēmumi, kuri ieguvuši augstāko punktu skaitu atbilstoši iepriekš noteiktiem atlases kritērijiem. Obligāta prasība izstādes dalībniekiem — angļu valodas zināšanas.

Nacionālā stenda organizatoriskie izdevumi (izstādes stenda platības noma, stenda standarta konstrukcijas nomas un uzstādīšanas izmaksas, pakalpojumi stendam, uzņēmumu reģistrācijas maksas izstādē izdevumi) tiks finansēti 100% apmērā, piešķirto dalībniekiem «de minimis» atbalstu.

Stenda dalībniekiem pašiem, vai, kooperējoties savā starpā, būs jāorganizē un jāapmaksā eksponātu transportēšanas, uzglabāšanas un citi saistītie izdevumi. Tāpat dalībniekiem ir jārēķinās ar savu pārstāvju komandējuma (transports, naktsmītne, dienas nauda), kā arī ar viesnīcas rezervēšanas un citām izmaksām.

 

Vairāk par atlases kritērijiem un finansiālā atbalsta iespējām var uzzināt LIAA mājaslapā, kur pieejama arī pieteikšanās anketa dalībniekiem. Pieteikšanās dalībai Latvijas nacionālajā stendā izstādē «Kind + Jugend 2018» Ķelnē, Vācijā ir atvērta līdz 28. maijam.