Foto — Polina Viljun

Jūlija karstākajās dienās jaunākās kolekcijas «Lines» un «Couture» prezentējis dizaineres Elīnas Štobes radītais ekskluzīvo peldkostīmu un pludmales apģērbu zīmols «SLOW beachwear». Melnbaltajiem pludmales tērpiem raksturīgi klasiski silueti un elegantas, sievišķīgas detaļas.

Ziņas Fold 17. jūlijs, 2018

Mākslinieces, dizaineres Elīnas Štobes vadītais zīmols «SLOW beachwear» darbojas kopš 2017. gada, piedāvājot izsmalcinātus pludmales tērpus un peldkostīmus sievietēm. Šajā jūlijā zīmols nācis klajā ar diviem jaunumiem — kapsulkolekciju «Couture», kas radīta līgavām, un kolekciju «Lines».

«Couture» veido pieci grezni un svinīgi pludmales tērpi īpašiem notikumiem, kas tiks veidoti pēc pasūtījuma. Pieklusināti baltie peldkostīmi ar smalkiem izšuvumiem, pērlītēm un ziedlapiņām, radīti kāzām pludmalē un saldiem medusmēneša mirkļiem pēc lielā notikuma. «Mūsdienās sievietēm ir pieejams ļoti plašs virsdrēbju sortiments, taču skaists pludmales apģērbs reizēm tiek piemirsts. Tāpat ir ar kāzu ceremonijām, jo iespējams uzburt gandrīz visu — atrast vietu, piemeklēt īsto kleitu, izvēlēties saskaņotu galdu klājumu un ziedus, izņemot — atrast brīnišķīgu pludmales tērpu, lai dotos medusmēnesī un siltajām zemēm vai laulātos jūras krastā īpaši siltos laikapstākļos,» savus apsvērumus kapsulkolekcijas radīšanai atklāj Elīna Štobe. «SLOW beachwear» ir pirmais luksusa zīmols Baltijā, kas radījis pludmales tērpu kolekciju tieši līgavām.

Savukārt otrs sezonas jaunums, kolekcija «Lines», veidota, lai izceltu sievietes auguma aprises. Kolekcijā esošo modeļu elegantās līnijas un formas ir piemērotas dažāda tipa sievietēm. Kolekcija «Lines» radīta no laminētas mikrofibras materiāla, kas vizuāli atgādina ādas izstrādājumu, kas ir pievilcīgs taustei. Visu zīmola tērpu un peldkostīmu dizains tapis Latvijā, kur tie tiek arī ražoti, izmantojot kvalitatīvus materiālus no Itālijas.

Šobrīd «SLOW beachwear» produkti pieejami veikalos «Stockmann», «BOLD», «BOLD Dacha» un «Vaļņu4», kā arī zīmola interneta veikalā.