Publicitātes attēls

Līdz 24. augustam vēl iespējams pieteikties «Art Directors Club of Europe Creativity Festival 2018» (ADC*E) sesijai «High Potentials». Konkurss paver ceļu 25 daudzsološiem radošajiem talantiem atrast jaunas karjeras iespējas, prezentējot savus labākos darbus Eiropas vadošo dizaina un reklāmas aģentūru līderiem.

Ziņas Fold 21. augusts, 2018

ADC*E festivāls tiek rīkots jau piekto reizi, un tā mērķis ir reizi gadā uz divām dienām vienkopus pulcēt Eiropas radošos profesionāļus, lai dalītos pieredzē un veidotu jaunas sadarbības. No 9. līdz 10. novembrim Barselonā festivāla apmeklētājiem būs iespēja ieklausīties radošo līderu pārdomās par dizaina un reklāmas jomām, kā arī roku rokā ar līderiem iesaistīties darbnīcās, kas aptvers nozares tendences, jaunās tehnoloģijas un veiksmīgus darba modeļus.

«High Potentials» sesija ir daļa no festivāla izglītības programmas un paver iespēju jaunajiem talantiem piecu minūšu laikā uz skatuves prezentēt savu veiksmīgāko darbu Eiropas vadošo reklāmas aģentūru pārstāvjiem, kā arī piedalīties «speed–dating» sesijās ar personāldaļu vadītājiem un radošajiem direktoriem.

Lai pieteiktos konkursam, pretendentam jāizvēlas viens personīgais darbs prezentēšanai klātienē, kā arī jāsagatavo savs portfolio un abi faili līdz 24. augustam jānosūta uz e–pastu aline@adceurope.org. Būtiski, ka jaunie profesionāļi, kuri piesakās konkursam, nedrīkst būt strādājuši aģentūrā, dizaina studijā vai citā vizuālās mākslas kompānijā ilgāk par diviem gadiem. Konkursā var iesniegt reklāmas un grafikas dizaina darbus atbilstoši kategorijām, kas uzskaitītas ADC*E aģentūru konkursa nolikumā.

Iesūtītos darbus izskatīs «High Potentials» direktors Hanss–Pēters Albrehts (Hans–Peter Albrecht), un izvēlētie pretendenti tiks izziņoti un personīgi uzaicināti piedalīties festivālā 14. septembrī. Dalībnieki saņems līdz 150 eiro ceļa izdevumu segšanai un apmaksātu palikšanu (divas dienas) viesnīcā Barselonā.

Plašāka informācija par konkursu pieejama «Latvian Art Director Club» mājaslapā, bet vairāk par ADC*E festivāla norisi un «High Potentials» vēsturi iespējams uzzināt ADC*E mājaslapā.