Foto — Liene Pētersone

Sagaidot vasaru, bērnu apģērbu zīmols «Hebe» sadarbībā ar gleznotāju Kristīni Luīzi Avotiņu radījis modes kolekciju visai ģimenei «Wonderland», kas ir Luisa Kerola stāsta «Alise Brīnumzemē» iedvesmota. Kolekcijā pirmo reizi iekļauti arī peldkostīmi meitenēm un viņu mammām.

Ziņas Fold 11. aprīlis, 2019

Tēli no pasakas par Alises piedzīvojumiem — tropu tauriņi, runājoši zaķi un lidojošas spēļu kārtis — papildina ērtos, ikdienas valkāšanai paredzētos «Hebe» kolekcijas apģērbus. «Man bija svarīgi uzgleznot tēlus, kas kopā un katrs atsevišķi veido stāstu. Katra detaļa ir smalki izstrādāta, un ir izmantota bagātīga krāsu palete, jo bērni taču pamana katru niansi un no tā mācās,» paveikto komentē apdrukas ilustrāciju autore Kristīne Luīze Avotiņa, kura ar zīmolu «Hebe» sadarbojas pirmo reizi.

Spilgtie pasaku tēli kontrastē ar gaišo un mierīgo krāsu paleti — maigi rozā, smilšu brūngano, viegli balto, sapņaini zilo, koraļļu oranžo. Kā jau ierasts, kolekcijas ikdienas valkāšanai paredzētie T–krekli, bodiji, legingi, džemperi un cepures darināti tepat Latvijā no cilvēkam un videi draudzīgas ekoloģiskās kokvilnas trikotāžas, savukārt svinīgākie kolekcijas modeļi, tostarp kleitas, svārki un šorti, šūti no augstas kvalitātes viskozes trikotāžas.

Kolekcija «Wonderland» no 15. aprīļa būs pieejama «Hebe» tiešsaistes veikalā, kā arī Rīgā, Stabu ielā 21a, kur notiek visi ar kolekcijas izveidi saistītie procesi, sākot ar dizaina izstrādi un beidzot ar apģērbu ražošanu. Zīmola produkcija pieejama arī tirdzniecības vietās Vācijā, Itālijā, Šveicē, Somijā, Kanādā, Japānā un citviet.