Foto — «RO Studio»

Zīmols «RO Studio» dzimis radošā savienībā. Roberts savām rokām darināja rotaslietas Terēzei, un, ticot, ka tās varētu kļūt par jauna stāsta sākumu, viņa izveidoja «RO Studio» zīmolu. Tagad rotas pieejamas plašam klientu lokam, kā arī atradušas mājvietu zīmola konceptveikalā, kas līdz ar tām piedāvā oriģinālus interjera priekšmetus.

Ziņas Paula Gāgane 28. aprīlis, 2021

«RO Studio» rotas ir izteiksmīgi lakoniskas. Viss — no dizaina līdz pat gatavam produktam — top pašu rokām, iemiesojot radošā pāra Roberta Jaunzema–Pētersona un Terēzes Aplokas tiekšanos pēc pilnības. Rotas izgatavotas no sudraba un zelta, tās papildinot ar dārgakmeņiem un pusdārgakmeņiem, kas slīpēti pēc pāra skicēm. Katra no tām ir unikāla.

 

«Es taisu rotas, Terēze — visu pārējo,» smej Roberts. Tieši viņa atbildīga par «RO Studio» zīmolu — grafisko identitāti, komunikāciju un pārdošanu. Tāpat kā rotas, arī Vecrīgā tapušais konceptveikals ir pašu izsapņots un veidots. Terēze izstrādājusi interjera dizaina konceptu, kas izstaro to pašu jutekliskumu, ko «RO Studio» rotas. Paši gan krāsojuši sienas, gan veidojuši vitrīnu un telpas pamanākā akcenta  — no laukakmens izgatavota darba galda — dizainu. Terēze saka: «Šīs 300 kilogramu smagās mēbeles transportēšanas un novietošanas process vien pelnījis pāris nodaļas grāmatā».

 

Zīmola konceptveikals kalpo ne vien kā tirdzniecības vieta, bet atklāj Roberta un Terēzes pasaules redzējumu un dzīvesveidu. Tajā pieejamas gan «RO Studio» rotas, gan arī citu Latvijas mākslinieku un dizaineru darinājumi. Viss, kas redzams, pārkāpjot veikala slieksni, pieejams iegādei. Mēbeles izgatavojis uzņēmums «this is Neu», kurā Roberts ir viens no dibinātājiem, savukārt pūstā stikla lampas «Halos» radījusi māksliniece Baiba Dzenīte («Baiba Glass»). «RO Studio» veikalā pieejami arī gleznotājas Sintijas Gādigas ogles tehnikā veidotie akti un tēlnieka Riharda Ābeltiņa atlietās klasiskās ģipša galvas.

 

«RO Studio» konceptveikals atrodas Rīgā, Laipu ielā 5.