Foto — Ģirts Raģelis

Fotogrāfijas izglītības platforma ISSP aprīlī un maijā piedāvā trīs meistarklases ar pieprasītiem nozares profesionāļiem — Gati Rozenfeldu, Ģirtu Raģeli un Nilu Vilni. Meistarklases ir paredzētas gan pieredzējušiem fotogrāfiem, gan tiem, kuri vēlās sākt profesionāli strādāt ar fotogrāfiju.

Ziņas Fold 22. aprīlis, 2022

ISSP meistarklases notiek kopš 2019. gada, sniedzot dalībniekiem iespēju papildināt amata prasmes, uzlabot savas attēlu uzņemšanas iemaņas, vienlaikus attīstot radošo vīziju. Meistarklases ļauj paplašināt kontaktu loku, iepazīties ar kolēģiem un jauniem domubiedriem, kā arī ielūkoties industrijas profesionāļu darba aizkulisēs un iegūt svarīgas atziņas par darbu nozarē.

 

Nākamnedēļ, 29. un 30. aprīlī, notiks fotoziņu aģentūras «F64» dibinātāja un līdzīpašnieka, fotostudijas «Picture agency» radošā direktora Gata Rozenfelda divu dienu meistarklase «Interjera fotogrāfija». Rozenfelds ir fotogrāfs ar vairāk nekā divdesmit gadu pieredzi, un meistarklasē viņš dalīsies ar saviem iedvesmas avotiem, tehniskajām prasmēm un zināšanām par interjera un arhitektūras fotogrāfiju.

14. maijā notiks fotogrāfa Ģirta Raģeļa meistarklase «Portrets gaismā». Meistarklasē fotogrāfs dalīsies uzkrātajā personīgajā pieredzē un sniegs praktiskus ieteikumus tam, kā dažādās vidēs izvēlēties labākos iespējamos apstākļus portreta uzņemšanai.

 

Cikls noslēgsies 14. maijā ar fotogrāfa, radošā direktora un pasākumu foto aģentūras «Kastekust» dibinātāja Nila Viļņa meistarklasi «Dinamika un eksperimenti fotogrāfijā». Meistarklasē Vilnis dalīsies ar savu pieredzi fotogrāfijā, uzsvaru liekot uz to, kā panākt dinamisku attēlu, strādājot dažādos fotogrāfijas žanros — reklāmas, modes, portretu un pasākumu fotogrāfijā.

 

Meistarklases notiks ISSP telpās Berga Bazārā. Vienas dienas meistarklases notiks sestdienās, divu dienu meistarklase — piektdienās un sestdienās. Plašāka informācija par gaidāmajām nodarbībām un pieteikšanos — ISSP mājaslapā.