ISSP plānotājs 2014. gadam. Publicitātes foto

Vakar dienasgaismu ieraudzījis jauns Latvijas dizaina izdevums — 2014. gada iknedēļas plānotājs ar 57 starptautisku jauno fotogrāfu darbiem, kas tapuši Starptautiskajā fotogrāfijas vasaras skolā (ISSP) Kuldīgā. Plānotājs tiek izdots jau otro gadu.

Ziņas Fold 26. novembris, 2013

2014. gada plānotājs turpina ISSP katalogu tradīciju jaunā veidolā, padarot fotogrāfiju plašāk pieejamu un izmantojamu ikdienā. Nedēļu atvērumi satur 57 oriģinālas vasaras skolas dalībnieku fotogrāfijas, kuras tika iekļautas ISSP noslēguma izstādē Kuldīgā šā gada augustā. Profesionāļu aprindās par Eiropā labāko dēvētajā fotogrāfijas vasaras skolā, kas Latvija norisinājās jau astoto gadu, šogad piedalījās 71 fotogrāfs no 23 pasaules valstīm.

Plānotāja dizainu veidojuši Artis Briedis un Rūta Briede no dizaina apvienības «Rabit!!». Plānotājs izdots sadarbībā ar Kuldīgas Novada pašvaldību un Latvijas Mākslas akadēmiju, kas atbalsta jaunu un inovatīvu dizaina produktu tapšanu, kā arī «Antalis».

Plānotāju jau šonedēļ iespējams iegādāties Latvijas Fotogrāfijas muzejā, Birojnīcā, veikalos «Lukabuka», «Valda Ošiņa rakstāmlietas», «Taste Latvia», «Riija», «M50», kā arī internetā.