Isaac Pinnock. Publicity photo

Nākamnedēļ Rīgā viesosies Londonas inovāciju aģentūras «Made by Many» vadītājs Aizeks Pinoks (Isaac Pinnock), kurš 25. februārī uzstāsies ar lekciju, bet 26. februārī vadīs meistarklasi par labāku produktu radīšanu un pārdošanu. Pasākumus organizē Latvian Art Directors Club (LADC) sadarbībā ar Britu Padomi Latvijā.

Ziņas Fold 19. februāris, 2014

«Made by Many» ir starptautiska inovāciju darbnīca ar mītnēm Ņujorkā un Londonā. Aizeks ir «Made by Many» līdzdibinātājs un dizaina komandas vadītājs. Viņš var lepoties ar pieredzi prototipēšanā, ilustrācijā, kā arī interaktīvā, grafikas un web dizaina jomā. Starp Aizeka jaunākajiem projektiem ir «Skype» pielāgošana skolām «Skype in the Classroom», «The Telegraph» modes kanāla un ITV ziņu sadaļas izveide.

Lekcija

Lekcijā «How to design the right product» Aizeks stāstīs, kādēļ «Made by Many» tic, ka tieši digitāli produkti šodien palīdz zīmoliem noturēties. Demonstrējot divus piemērus, Aizeks centīsies atbildēt uz jautājumu par to, kā radīt atbilstošāko produktu.

Lekcija notiks 25. februārī plkst. 17.00 konferenču centrā «Citadele» Rīgā, Republikas laukumā 2a. Ieeja LADC biedriem un partneriem bez maksas, fiziskām personām 35 eiro, juridiskām personām 86 eiro (PVN iekļauts cenā).

Meistarklase

Meistarklase «Making products that people need» ir jautra un praktiska 90 minūšu nodarbība, kurā, diskutējot, skicējot un pētot pircēju vajadzības, Aizeks palīdzēs radīt idejas produktiem, kas cilvēkiem patiešām ir nepieciešami.

Meistarklase notiks 26. februārī plkst. 17.00 Britu Padomē Rīgā, Blaumaņa ielā 5a–2. Dalība LADC biedriem un partneriem bez maksas, fiziskām personām 20 eiro, juridiskām personām 80 eiro (PVN iekļauts cenā).

 

Vietu skaits uz ierobežots, tāpēc lekcijai un meistarklasei jāpiesakās, rakstot Anetei Frankai uz anete@ladc.lv.