Kēss de Bonts. Publicitātes foto

Kopīgi ar Latvijas Mākslas akadēmiju un «Ērenpreiss» 9. jūnijā aicinām uz vakara sarunu «Dizains 21. gadsimtā. Kā radīt skaistas un jēgpilnas lietas» ar dizaina domāšanas ekspertu, velo entuziastu un Honkongas Politehniskās universitātes Dizaina skolas dekānu prof. Kēsu de Bontu (Cees de Bont).

Redakcija Fold 5. jūnijs, 2015

Ar ko dizaina domāšana atšķiras no citiem domāšanas veidiem? Kas padara inovāciju radīšanu saprotamu un vadāmu, un kā likt radošiem procesiem strādāt praktiski? Atvērtā sarunā noskaidrosim, kādas ir profesora domas par 21. gs. izaicinājumiem un iespējām, un vai ir vērts izgudrot divriteni no jauna.

Profesoram de Bontam ir plaša akadēmiskā un profesionālā pieredze — viņš 10 gadus strādājis «Philips», 7 gadus vadījis Delftas Tehniskās universitātes (TU Delft) Industriālā dizaina fakultāti Nīderlandē, un šobrīd jau piekto gadu vada vienu no modernākajām dizaina skolām pasaulē – Honkongas Politehniskās universitātes Dizaina skolu (PolyU Design).

Saruna notiks 9. jūnija vakarā plkst. 19.30 «Ērenpreiss» salonā Tērbatas ielā 65. Sarunas moderatore — FOLD redaktore Evelīna Ozola, pasākums norisināsies angļu valodā. Būs uzkodas no «Mū cafe». Ieeja brīva, vietu skaita ierobežojuma dēļ lūdzam apstiprināt savu dalību līdz 8. jūnijam, rakstot uz elina@erenpreiss.com vai zvanot pa tālr. 29147500.