Foto — Liene Pētersone

Bērnu apģērbu zīmols «Hebe» 2019. gada rudens–ziemas kolekcijā «Urban Tribe» («Pilsētnieku cilts») mazos pilsētniekus iepriecina ar savvaļas dzīvnieku un augu motīviem. Kolekcijas krāsu palete tapusi, lūkojoties dabā.

Ziņas Fold 4. novembris, 2019

Zīmola «Hebe» jaunākajā kolekcijā «Urban Tribe» ietilpst vairāk nekā 150 produktu: aptuveni 40 no tiem paredzēti mazuļiem no dzimšanas līdz divu gadu vecumam, bet pārējais klāsts — meitenēm un zēniem līdz desmit gadu vecumam. Kolekcijas apģērbu klāsts ļauj tērpties gan ikdienai, gan svinīgākiem dzīves mirkļiem.

Gaisīgi sārtais, saulaini smilšdzeltenais, sinepju dzeltenais, miglas pelēkais, meža zaļais, dzērveņu sarkanais un melleņu tumšzilais veido jaunās kolekcijas pamattoņus, bet apģērbus grezno Latvijā savvaļā sastopami meža dzīvnieki: stirnas, vāveres, zaķi, jenotsuņi, buki, brieži, kā arī augu motīvi. Kolekciju papildina arī apģērbi ar klasisku rūtojumu gaišos zemes toņos.

Aukstās sezonas apģērbu klāstā ietilpst arī merino vilnas adījumi, velveta un flaneļa rūtojuma krekli ar un bez uzšuvēm ar meža zvēriem. Aksesuāru klāstā atrodamas ērtas tuneļšalles un matu lentas, sedziņas ar zvēru apdrukām, tematiskas kokvilnas lacītes mazākajiem, kā arī pieskaņotas īsās un pusgarās kokvilnas zeķītes ar un bez zvēru tēliem. Par galveno praktisko aspektu izvirzot apģērba ērtumu un ilgtspējību, kolekcijas tērpi darināti no cilvēkam un videi draudzīgiem materiāliem.

Kolekcija «Urban Tribe» pieejama zīmola veikalā Rīgā, Stabu ielā 21a, kā arī internetā.