«Dior» pludmales kapsulas kolekcijas 2024 publicitātes foto

Latvijas šūpuļtīklu ražotājs «Modern Nomad» uzsācis sadarbību ar slaveno modes namu «Dior», izstrādājot konstrukciju un ražojot zīmola jaunākajā pludmales apģērbu un aksesuāru kolekcijā iekļauto šūpuļtīklu. Apvienojot «Modern Nomad» produktiem raksturīgo praktiskumu, vieglumu un izturību ar «Dior» estētiku, kā arī izmantojot ilgtspējīgus materiālus, radīts šūpuļtīkls laiskai un šikai atpūtai dabā.

Ziņas Paula Gāgane 21. maijs, 2024

«Modern Nomad» ražotais šūpuļtīkls ir daļa no dizainera Kima Džounsa (Kim Jones) radītās «Dior» pludmales kapsulas kolekcijas 2024 vīriešiem, kas radīta sadarbībā ar vides aizsardzības organizāciju «Parley for the Oceans». Šūpuļtīklam izmantots gaišzils «Dior Oblique» tehniskais audums, kas izgatavots no pārstrādātiem okeāna plastmasas atkritumiem un nolietotiem zvejas tīkliem, kas savākti piekrastēs un salās visā pasaulē. Šūpuļtīkls ir viegls, ērti sapakojams un paņemams līdzi, to bez piepūles var iekārt starp diviem vertikāliem balstiem, un iekaramā sistēma veidota, domājot par stabilitāti un ērtu gulēšanu.

«Pasaulslavenais zīmols «Dior» un «Modern Nomad» ir vienojies idejā veicināt aktīvu dzīvesveidu un saudzēt dabu. Šī sadarbība mums ir ir apliecinājums izcilībai it visā — šūpuļtīkla dizainā, tehnoloģijā un kvalitātē. Esam gandarīti par šo partnerību un iegūto pieredzi,» stāsta viens no «Modern Nomad» dibinātājiem Krišjānis Eihmanis.

 

«Dior» un «Modern Nomad» veidotie šūpuļtīkli 16. maijā nonāca tirdzniecībā vairāk nekā 17 pasaules valstīs, un tie marķēti ar emblēmu «Made by Modern Nomad». Jānis Kļaviņš, otrs «Modern Nomad» dibinātājs, uzsver, ka jaunā sadarbība veicinās uzņēma izaugsmi: «Šādi sasniegumi palīdz pavērt eksporta durvis uz jaunām valstīm. Aktīvi strādājam gan Baltijā, gan Skandināvijā, un mūsu šūpuļtīkli ir aizceļojuši pie klientiem arī uz tālākām zemēm — Argentīnu, Jaunzēlandi un Filipīnām. «Dior» novērtējums iedrošina mūs sasniegt aizvien jaunus un drosmīgus mērķus.»

«Modern Nomad» ir aktīva un veselīga dzīvesveida produktu ražotājs, kas dibināts 2020. gadā. Uzņēmuma īpašnieku Jāņa Kļaviņa un Krišjāņa Eihmaņa dzīvesstils, kas ir saistīts ar ekspedīcijām un ceļošanu, viņus motivēja radīt pārgājienu aprīkojumu — šūpuļtīklus, tentus un dažādus aksesuārus —, kas ir viegli, ātri uzstādāmi un izturīgi. Produkti tiek ražoti Latvijā. Uzņēmuma attīstībā nozīmīgs bijis Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras inkubācijas programmas sniegtais atbalsts, kas palīdzējis veicināt pārdošanu eksporta tirgos.

 

Plašāka informācija par uzņēmumu — «Modern Nomad» mājaslapā.