Ilustrācija — publicitātes materiāli

10. februārī norisināsies Baltijas valstu ievērojamākā «start–up» un tehnoloģiju konference «TechChill Baltics», kura Rīgā sapulcinās «start–up» uzņēmumus, tehnoloģiju entuziastus, ietekmīgus biznesa profesionāļus, investorus, studentus un lektorus no visas pasaules.

Ziņas Fold 21. janvāris, 2015

Šogad «TechChill Baltics» fokusā ir «start–up» uzņēmumu darbība un izaugsme, tuvāk aplūkojot biznesa finansēšanas, darbinieku atlases un izaugsmes procesus, «growth hacking» metodes un attīstības darba komandu vadību. Prezentācijās un paneļdiskusijās ar vērtīgām zināšanām un pieredzi dalīsies «start–up» uzņēmumu pasaules līderi. Zināšanās par «start–up» vadīšanu dalīsies Džo Koens (Joe Cohen), agrākais biļešu servisa «Seatwave» un tiešsaistes iepazīšanās platformas «Match.com» direktors. Konferencē piedalīsies arī Džordžs Berkovskis (George Berkowski), fotogrāfiju aplikācijas «IceCream» vadītājs un autors grāmatai «How to build a billion dollar app», kurā apkopota Džordža pieredze, attīstot taksometru aplikāciju «Hailo». Deivids Baizers (David Bizer) savā prezentācijā atklās labu darbinieku atrašanas trikus. Deivids ir partneris uzņēmumā «Talent Fountain», un viņam ir unikāla pieredze talantīgu cilvēku atklāšanā gan Silīcija ielejā, gan Eiropas tehnoloģiju centros. Ar lekciju uzstāsies arī Endrū Hougs (Andrew Hoag), pieredzējis uzņēmējs, prezidents uzņēmumā «Ferocia», bijušais «Startup Institute» vadītājs, «Urbantag» dibinātājs un NASA tīklu inženieris, kā arī citi ievērojami lektori.

«TechChill Baltics» ietvaros norisināsies arī «start–up» uzņēmumu «pitch» prezentāciju konkurss, kurā jaunie uzņēmēji ir aicināti pārbaudīt savas biznesa idejas un atrast potenciālus partnerus un investorus. Iepriekšējos gados šajā pasākumā atzinību guvuši tādi veiksmīgi uzņēmumi kā «Infogr.am», «BliuBliu» un «TrackDuck». Konferences norises vietā iespējams īrēt arī «start–up» stendus, plašāka informācija pieejama rakstot uz info@tcbaltics.com.

Šogad konferences tiešraide būs skatāma arī «Lattelecom» Interneta televīzijā.

Biļetes uz konferenci iegādājamas «TechChill Baltics» mājaslapā, kur atrodama arī plašāka informācija par lektoriem, programmu un «pitch» konkursu. Konference notiks angļu valodā, norises vieta — koncertzāle «Palladium», Marijas iela 21, Rīga, ieeja no Pērses ielas.