Attēls no norden.ee

Ziemeļvalstu Ministru padomes birojs Igaunijā, «Creativity Lab» un Igaunijas Biznesa skola sadarbībā ar «Creative Business Cup» konkursu aicina piedalīties jaunizveidotā starptautiskā apmācību kursā, kas norisināsies Tallinā un Helsinkos 2016. gada janvārī.

Izglītība Fold 26. oktobris, 2015

Radošas uzņēmējdarbības akadēmija (Creative Entrepreneurship Academy) ir kurss, kas īpaši izveidots tiem, kuru darbs ir palīdzēt radošo industriju uzņēmējiem realizēt savu potenciālu: nacionālā, reģionālā un vietējā līmeņa politikas veidotājiem, radošu centru un klāsteru menedžeriem, kultūras institūciju un nevalstisku organizāciju pārstāvjiem, radošo industriju attīstības centru, inkubatoru un akseleratoru pārstāvjiem.

2016. gada kurss, kam dots nosaukums Radošu ekosistēmu dizains, fokusēsies uz tiem apstākļiem, kas nepieciešami, lai veiksmīgi attīstītu kultūras un radošās industrijas. Tajā iekļautas lekcijas un praktiskas darbnīcas, kā arī mācību vizīte Helsinkos. Tā ir laba izdevība tīkloties un veidot attiecības ar kolēģiem no citām valstīm.

Lekcijas lasīs starptautiski atzīti eksperti, tostarp Čārlzs Landrijs (Charles Landry, radošas pilsētas un radoša vietrade), Marko Steinbergs (Marco Steinberg, dizaina domāšana un stratēģisks dizains), Pīters Kellijs (Peter Kelly, radoša uzņēmējdarbība) un Rasmuss Vīnsteds–Šernings (Rasmus Wiinstedt–Tscherning, konkursa «Creative Business Cup» dibinātājs).

Piesakoties kursam līdz 1. novembrim, dalības maksa ir 400 eiro. Vēlāk, piesakoties līdz 1. decembrim, dalības maksa būs 500 eiro. Dalības maksā iekļauti visi kursa materiāli, pusdienas un vakariņas, un brauciens uz Helsinkiem. Dalībniekiem papildus jāsedz savi ceļa un viesnīcas izdevumi. Kursa organizatori labprāt palīdzēs atrast piemērotas viesnīcas Tallinā. Maksimālais dalībnieku skaits ir 30.

Radošās uzņēmējdarbības akadēmija notiks 2016. gada 18–22. janvārī Tallinā ar mācību vizīti Helsinkos. Kursa darba valoda ir angļu. Sīkāka informācija par Radošās uzņēmējdarbības akadēmiju, tās programmu, lektoriem un reģistrāciju atrodama «Norden» mājaslapā.