«Habitare» vizuālā identitāte — dizaina studija «358»

Līdz 26. aprīlim uzņēmēji aicināti atsaukties Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) aicinājumam piedalīties Latvijas uzņēmumu kopstendā dizaina izstādes «Habitare» ietvaros Helsinkos, kas notiks no 13. līdz 17. septembrim. Paralēli tiks piedāvāta iespēja piedalīties Helsinku dizaina nedēļas pasākumos.

Atbalsts Fold 24. aprīlis, 2017

Izstāde «Habitare» ir lielākā un prestižākā vietēja mēroga dizaina izstāde Somijā, kuru ik gadu apmeklē vairāk nekā 51 000 cilvēku. Šogad tajā aicināti piedalīties arī Latvijas interjera priekšmetu, dizaina risinājumu un mēbeļu ražotāji, kuriem būs iespēja izstādīt savus produktus izstādes «Habitare» dizaina sadaļā 6. hallē Latvijas uzņēmumu kopstendā (16m2).

Kopš 2016. gada izstādes «Habitare» 6. halle tiek veidota pēc «Ahead» koncepta, fokusējoties uz laikmetīgo dizainu un īpaši augstas kvalitātes saturu un piedāvājumu.

«Habitare» izvirzītie kritēriji uzņēmumu dalībai šajā sadaļā ir: dizains kā uzņēmuma filozofijas, produktu sortimenta un darbības pamats un uzņēmuma mērķauditorija ir ieinteresēta interjera dizaina risinājumos, amatniecības vai lietišķās mākslas produktos, ilgtspējības risinājumu vai dizaina klasikas jomā.

Uzņēmumi dalībai kopstendā tiks atlasīti, vadoties pēc pieteikuma formā iesniegtās informācijas un saskaņā ar izstādes «Habitare» organizatoru lēmumu par uzņēmumu atbilstību ekspozīcijas konceptam.

Uzņēmējiem, kuri vēlas piedalīties izstādē, jārēķinās ar transporta, naktsmītnes, komandējuma, mārketinga materiālu, eksponātu transportēšanas un citām izmaksām. Interesenti, kuri atbilst sīko, mazo un vidējo komercsabiedrību statusam, var pretendēt uz «de minimis» atbalstu 80% apmērā ceļa izdevumu segšanai ne vairāk kā trim personām, kuras ir tirdzniecības misijas dalībnieki vai kuras ir pilnvarotas pārstāvēt tos tirdzniecības misijā. Atbalsta apjoms būs zināms pēc dalībnieku apstiprināšanas un organizatorisko izdevumu precizēšanas.

Paralēli dalībai «Habitare» izstādē uzņēmējiem tiks piedāvāta iespēja piedalīties Helsinku dizaina nedēļas pasākumos plašākas partnerības kontekstā.

 

Vairāk par atlases kritērijiem un finansiālā atbalsta iespējām var uzzināt LIAA mājaslapā, kur pieejama arī pieteikšanās anketa dalībniekiem. Pieteikšanās dalībai Latvijas uzņēmēju kopstendā izstādē «Habitare» Helsinkos, Somijā, atvērta līdz šī gada 26. aprīlim.