Publicitātes foto

Iznācis bilingvālā kultūras un dzīvesstila žurnāla «Veto» jaunākais numurs, kura lappusēs atrodams gan bagātīgs vizuālais saturs, fotostāsti un stila lapas, gan intervijas ar radošo nozaru pārstāvjiem un dažādi raksti. 43. numura klajā nākšana tiks svinēta 20. novembrī vīna bārā «Vieta».

Ziņas Fold 12. novembris, 2018

Jaunākajā «Veto» numurā tā redakcija turpina iekļaut paplašinātu vizuālo saturu, šoreiz iekļaujot mākslinieka Viktora Timofejeva īpaši žurnālam veidotu plakātu, lietuviešu fotogrāfa un mediju mākslinieka Visvalda Morkeviča (Visvaldas Morkevicius) fotostāstu «Palaid vaļā», kā arī stila lapas, kuras radījušas fotogrāfes Evita Goze un Kristīne Madjare.

Žurnāla tekstuālo daļu veido izvērstas intervijas ar mākslinieku Viktoru Timofejevu, kuratori Zani Onckuli, islandiešu fotogrāfi Sāgu Sig (Saga Sig) un Islandes mūzikas grupu «Milkywhale». Režisore Adriāna Roze zibens raundā intervē trīs dažādu paaudžu kino profesionāļus, bet mūzikas apskatnieks Uldis Rudaks kavējas atmiņās par mirušajiem Rīgas klubiem.

«Veto» 43. numura iznākšana tiks svinēta 20. novembrī plkst. 20.00 vīna bārā «Vieta» (Krišjāņa Valdemāra ielā 61, Rīgā) ar mākslinieku Martas Trekteres un Kaspara Groševa performanci.

Žurnālu «Veto» iespējams iegādāties «Narvesen» preses tirdzniecības vietās, lielākajās «Jānis Roze» grāmatnīcās, lielveikalos, dzīvesstila veikalos, muzejos un izstāžu zālēs, kā arī žurnāla mājaslapā. «Veto» top ar Valsts Kultūrkapitāla fonda atbalstu.