Vāka foto — Kristīne Madjare

Klajā nācis kultūras un dzīvesstila žurnāla «Veto» 42. numurs, kura forma un saturs piedzīvojis vērienīgas pārmaiņas. Redakcijas komandas vadības grožus pārņēmusi ilggadējā izdevuma modes redaktore un stiliste Jūlija Volkinšteine.

Ziņas Fold 24. aprīlis, 2018

Jaunajam žurnāla «Veto» formātam raksturīgs izvērstāks vizuālais saturs. Šī numura lappusēs skatāmas mākslinieka Kaspara Groševa veidotās ilustrācijas, maskavietes Lilijas Limijanas (Lilia Limiyan) fotostāsts «Kungi un kalpi», kā arī stila lapas, kuras veidojušas fotogrāfes Evita Goze un Kristīne Madjare. Tekstuālo daļu veido izvērstas intervijas ar dizaineru Germanu Ermiču, mākslinieci Diānu Tamani un mūzikas grupu «Spāre», savukārt režisore Adriāna Roze intervējusi trīs dažādu paaudžu kino profesionāļus. Tāpat žurnālā iespējams uzzināt, kura jaunākā latviešu filma patiesībā ir vislabākā, un uz kādu bāru doties, kad Rīgas «hipsteriestādes» jau pavisam apnikušas.

Kopš jaunā numura žurnāls «Veto» kļuvis bilingvāls, un visi teksti lasāmi gan latviešu, gan angļu valodā. Žurnāla dizainers ir Krišjānis Šteins.

Jaunākā «Veto» numura iznākšanas svinības notiks 26. aprīlī plkst. 20.00 vīna bārā «Vieta», kad uzstāsies arī žurnālam intervētā grupa «Spāre».

Žurnālu «Veto» iespējams iegādāties «Narvesen» preses tirdzniecības vietās, lielākajās «Jānis Roze» grāmatnīcās, lielveikalos, dzīvesstila veikalos, muzejos un izstāžu zālēs. «Veto» top ar Valsts Kultūrkapitāla fonda atbalstu.