Attēls — «Tet»

Tehnoloģiju uzņēmums «Tet» 10. novembrī plkst. 14.00 aicina piedalīties bezmaksas tiešsaistes seminārā «Mācīties nākotnei: Dizains kā sadarbības kultūra». Uzņēmuma pieredzes dizaineres Jeļena Solovjova un Madara Zelčāne pasākuma laikā pastāstīs par dizaina domāšanas lomu organizācijas kultūrā.

Ziņas Fold 3. novembris, 2021

«Dizaina domāšana ir stāsts par attieksmi, domāšanas veidu, ieklausīšanos un sadarbību. Laikā, kad viss strauji mainās un jāspēj elastīgi pielāgoties ārējiem apstākļiem, vēl būtiskāk ir «iekāpt klientu un kolēģu kurpēs», lai rastu viņu vēlmēm un vajadzībām atbilstošākos risinājumus,» norāda «Tet».

 

Uzņēmuma rīkotajā vebinārā tiks apskatīti veidi, kā izmantot dizaina domāšanu organizācijas kultūras veidošanā. Zināšanās dalīsies lietotāju pieredzes dizaineres Jeļena Solovjova un Madara Zelčāne. Tiks aplūkoti arī piemēri no «Tet» dzīves, sīkāk pastāstot par jaunāko uzņēmuma klientu izpētes projektu, kas tika realizēts, izmantojot dizaina domāšanas metodes.

 

Pieteikties vebināram aicināts ikviens interesents neatkarīgi no uzkrātās pieredzes, taču jāņem vērā, ka ievads teorijā netiks sniegts, tādēļ vēlams, lai dizaina domāšana ir kaut nedaudz pazīstama. Pieteikties vebināram iespējams, aizpildot anketu.

 

Šis ir jau trešais vebinārs sērijā «Mācīties nākotnei», kurā «Tet» eksperti dalās savās zināšanās un pieredzē par darba organizāciju, kultūru un modernām darba metodēm. «Šodienas mainīgajos apstākļos elastība un jaunu prasmju apgūšana ir būtisks priekšnoteikums gan veiksmīgai attīstībai šobrīd, gan domājot par nākotnes vajadzībām. Reizēm laiks ir tik steidzīgs, ka mācīšanās darot ir teju vienīgā iespēja. Lai iedvesmotu arī citus mācīties darot un domāt par nākotnes attīstību, «Tet» dalās ar savu pieredzi un tajā gūtajām zināšanām,» par pasākumu sēriju saka «Tet».

 

Vairāk informācijas par «Mācīties nākotnei» vebināru sēriju — «Tet» mājaslapā.