Jau ziņojām, ka pirmo reizi izsludināts konkurss par Latvijas nacionālā paviljona arhitektūras risinājuma un ekspozīcijas satura izveidi izstādē «Expo 2015» Milānā. 16. jūlijā Ekonomikas ministrijā plānots informatīvs pasākums, kurā potenciālie interesenti tiks iepazīstināti ar konkursa nolikumu un tehnisko specifikāciju, kā arī tiks apspriesta iepirkuma procedūra un tās saturs, sniegtas atbildes uz neskaidriem jautājumiem.

Ziņas Fold 10. jūlijs, 2013

Pasākumu atklās žūrijas komisijas priekšsēdētājs, Ekonomikas ministrijas valsts sekretārs Juris Pūce. Ar konkursa nolikumu un tā tehnisko specifikāciju klātesošos iepazīstinās žūrijas komisijas atbildīgā sekretāre Laura Ange un «Expo Milano 2015» projekta vadītājs Roberts Stafeckis.

Ekonomikas ministrija vērš uzmanību, ka ieinteresētās personas konkrētus jautājumus par konkursa nolikumu un tā pielikumiem var uzdot tikai Publisko iepirkumu likumā un konkursa nolikumā noteiktajā kārtībā. Informatīvā pasākuma laikā uzdotie jautājumi par konkursa nolikumu un tā pielikumiem tiks rakstveidā apkopoti un nodoti metu konkursa žūrijas komisijai atbildes sniegšanai. Pēc informatīvā pasākuma žūrijas komisija sniegs rakstveida atbildes uz jautājumiem Publisko iepirkumu likumā un konkursa nolikumā noteiktajā termiņā, publicējot tās Ekonomikas ministrijas mājas lapā.

Informatīvais seminārs notiks 16. jūlijā plkst. 10.00 Ekonomikas ministrijas 506.telpā, Rīgā, Brīvības ielā 55.

Plašāka informācija par izsludināto konkursu publicēta Ekonomikas ministrijas mājaslapā. Interesenti savu dalību informatīvajā pasākumā lūgti pieteikt līdz 2013. gada 15. jūlija darbdienas beigām, nosūtot dalībnieka vārdu un uzvārdu uz expo2015@em.gov.lv.