«Veto magazine» Nº28 vāka foto — Mārtiņš Otto

Žurnāla «Veto» 28. numura raksti vērpjas ap īgnumu un sliktu pašsajūtu, ko rada būšana nepareizā vietā un laikā, — «jet lag» jeb lidsērgu. Izrādās, tajā var iedzīvoties ne tikai ceļojot, bet arī veicot ikdienas darbus.

Ziņas Fold 26. novembris, 2013

Jaunajā «Veto» lasāmas intervijas ar mūziķi Goran Gora, mākslinieku Indriķi Ģelzi, grupas «Instrumenti» solistu Jāni Šipkēvicu un citiem.

Modes blogere un pasauli labprāt iepazīstošā Agnese Kleina, aprakstot savus piedzīvojumus Meksikā, atrod atbildi uz jautājumu, kā atšķirt ceļotāju no tūrista, bet kulinārijas eksperte un vairāku recepšu grāmatu autore Signe Meirāne skaidro garšu un smaržu likumus.

Apvienotās Karalistes mūzikas izdevējs Trevors Brents stāsta par savu izdevniecību «Fataka», par neatkarīgo mūziku mūsdienās un par to, kas viņam liek izvirzīt mākslu dzīves prioritāšu priekšgalā.

Par laika mānīgo un neizdibināmo dabu «Veto» lappusēs diskutē Latvijas Kultūras Akadēmijas asociētais profesors Edmunds Apsalons, publicists, rakstnieks, portāla «Satori» galvenais redaktors Ilmārs Šlāpins, mākslinieks Mārtiņš Ratniks, kā arī interneta un mobilo risinājumu speciālists Ernests Štāls.

Modes lapās fotogrāfs Vladmirs Svetlovs un stiliste Anna Volkova apspēlē franču dzejnieka Artūra Rembo citātu «Je est un autre» («Es ir cits» franču valodā).

Pazīstamais zīmētājs Ernests Kļaviņš ņēmis talkā ūdeni, benzīnu un sērkociņus, lai radītu 28. numura neparastās ilustrācijas.

80 lappušu biezais «Veto» aizvien maksā 1,49 latus visās preses tirdzniecības vietās, lielākajās «Jānis Roze» grāmatnīcās, veikalos «LukaBuka», «Bang Bang», «Boards.lv», galerijā «Istaba», bāros «Vieta» un «Pasēdēt».