Foto — Bruno Kabucis

Zīmols «I’m Your Shirt» uzsācis gadu, modes un dzīvesstila konceptveikalā «Paviljons» ieviešot interaktīvu konstruktora stendu, ko paši dēvē par 21. gadsimta ateljē. Veikalā apskatāmi un iegādājami gatavi «I’m your shirt» krekli un blūzes, bet konstruktors ļauj salikt tieši savai gaumei un izmēriem atbilstošu apģērbu.

Ziņas Fold 3. februāris, 2014

Apģērbu dizaineres Indras Miklāvas kreklu un blūžu zīmols «I’m Your Shirt» izveidots 2012. gadā, un tā piedāvājumā ir gan gatavi apģērbi, gan iespēja tos pircējiem pašiem salikt kreklu konstruktorā «I’m Your Shirt» mājaslapā. Konstruktors ļauj krekla griezumu pielāgot dažādām auguma īpatnībām, kā arī brīvi izvēlēties krāsu un detaļu salikumus. Tagad stends ar konstruktoru atrodams arī veikalā «Paviljons» Rīgā, Tērbatas ielā 55, kur apskatāmi un nopērkami arī jau gatavi «I’m Your Shirt» krekli un blūzes.

Dizainere Indra Miklāva stāsta: «Pie mums vēršas cilvēki, kam ir iepatikušies «I’m Your Shirt» krekli vai blūzes, bet kuri vēlas sev personalizētu risinājumu, tādēļ nolēmām piedāvāt iespēju tos uzkonstruēt ne tikai online veikalā, bet arī «Paviljonā», kur mūsu kreklus var apskatīt klātienē, pielaikot, pārliecināties par to kvalitāti un iegādāties.» Krekla izgatavošanas laiks ir 2 nedēļas kopš pasūtīšanas brīža, un to ir iespējams saņemt veikalā «Paviljons» vai pa pastu.

Jautāta par kreklu audumiem, Indra atbild: «Mums bija svarīgi, lai varam droši kombinēt dažādas, arī kontrastējošas krāsas vienā kreklā un lai mazgājot audums neplūk un nekrāsojas. Nebija viegli atrast ražotāju, kurš spētu vienam materiālam piedāvāt tik dažādas krāsas. Uzgājām ražotni Anglijā, kas specializējas tieši uz vīriešu kreklu audumiem. Krekliem izmantotā auduma sastāvā ir 96% kokvilnas un 4% elastāna, un gan audums, gan vīles ir tādas, lai kreklus droši varētu mest veļas mašīnā.»