Ilustrācija — FOLD

«Unfolded» pasākumu sērija turpinās — ceturtdien, 27. martā aicinām uz sarunu par mēbeļu un citu mājlietu dizainu, ražošanu un pārdošanu, lai salīdzinātu zviedru un latviešu zīmolu pieredzi.

Redakcija Fold 20. marts, 2014

«Unfolded» Nº7 norisināsies Zviedrijas nedēļas ietvaros un pirmā «H&M Home» veikala Latvijā atvēršanas noskaņās, tādēļ šoreiz runāsim par rūpniecisko dizainu Zviedrijā un tam pretī liksim Latvijas dizaina industriju.

Par to, kā pasaulslavenais zviedru apģērbu zīmols «H&M» nonāca līdz mājlietu līnijas izveidei, vairāk pastāstīs uzņēmuma Latvijas šovrūma vadītāja Sanita Kalniņa, bet diskusijā par Latvijas produktu dizaina pašreizējo situāciju, izaugsmes un eksporta iespējām piedalīsies ievērojamu Latvijas zīmolu pārstāvji: «Munio Home» direktore Elīna Čīma, «Rīgas Krēslu Fabrikas» vadītājs Aldis Circenis un «Nakts Mēbeles» īpašnieks Juris Griķis. Sarunu vadīs vizuālā žurnāliste Agnese Kleina, iepazīstinot ar vēl citiem zviedru industriālā dizaina biznesa piemēriem.

Pasākuma iniciators ir Zviedrijas Karalistes vēstniecība Latvijā, sadarbojoties ar FOLD, «H&M Latvia» un «Whimsical Agnesiga».

Pievērsiet uzmanību pasākuma norises vietai — šoreiz tas nav FOLD birojs, bet gan Eiropas Savienības māja.

Unfolded Nº7 — «Made in Sweden»
Ceturtdien, 27. martā, plkst. 19.00
ES mājā, Rīgā, Aspazijas bulvārī 28
Lūdzam pasākumam pieteikties, rakstot uz info@fold.lv
Ieeja brīva