«Draugiem Grupa» drukas un dizaina uzņēmums «Printful» meklē dizaineri, kurš vēlas piedalīties zīmola veidošanā un strādāt pie produktiem, ko ik dienas izmanto tūkstošiem lietotāju visā pasaulē.

Ziņas Fold 30. jūnijs, 2016

Par «Printful»

«Printful» apdrukā T kreklus un citus produktus ASV interneta veikaliem. «Printful» dod iespēju ikvienam pāris minūšu laikā un bez lieliem ieguldījumiem atvērt savu interneta veikalu, kurā pārdot paša radītu dizainu. Lietotājs rada dizainu un to pārdod, «Printful» drukā, iepako un nosūta. «Printful» novērtējuši jau vairāk nekā 100 tūkstoši lietotāju pasaulē; visstraujāk augošā ASV e–komercijas platforma «Shopify» iesaka «Printful» saviem klientiem.

Piedāvājums

«Printful» komanda ir sadalīta divās daļās, kas strādā Rīgā un Losandželosā. Latvijā ir 20 darbinieki, ASV vēl 90; visi kā viens komandas spēlētāji. Katrs ar savām stiprajām pusēm, bet reizē daudzpusīgi. Tev būs iespēja pievienoties «Printful» Latvijas komandai, bet Tava ikdiena paies ciešā komunikācijā ar kolēģiem ASV. Iespējams, arī Tev kādu reizi būs jāaizbrauc uz otru krastu. Tikmēr Latvijā varēsi strādāt vienā no modernākajiem birojiem Rīgā, ik dienas baudīt bezmaksas pusdienas, apmeklēt sporta zāli un laimēt biļetes uz pasākumiem. Ikdienas darba vide augošā uzņēmumā mēdz būt neparedzama; tas nozīmē, ka par vienveidīgiem uzdevumiem Tev nebūs jāuztraucas. Pie mums tu pavisam noteikti iemācīsies daudz jauna.

Par dizainu

«Printful» raksturo eleganta vienkāršība, tiekšanās uz tīru un saprotamu dizainu. Nekā lieka, bet pietiekami detalizēti, lai klientiem «Printful» lietošana būtu saprotama no pirmajiem soļiem. Darbs pie dizaina nekad nebeidzas. Tieši Tavi ieteikumi un idejas būs tās, kas padarīs «Printful» labāku.

Lai saprastu mūsu lietotāju, tev būs par tādu jākļūst. Jāapgūst «Printful» no A līdz Z, katrs solis jāizjūt uz savas ādas. Nākot uz «Printful», Tev jāprot apieties ar Adobe Photoshop un Illustrator, noderēs arī pieredze ar Sketch, kā arī UX/UI zināšanas. Tu būsi mūsu cilvēks, ja Tev piemīt lieliska stila izjūta un izcilas grafikas dizaina iemaņas; ja spēj orientēties krāsās un saredzi atšķirības fontos, kuri citam šķiet identiski.

Pieteikšanās

«Printful» meklē entuziastu, pilnu motivācijas un dzelžainām laika plānošanas spējām. Ja vēlies būt daļa «Printful» komandas un līdz saknei zini, ko nozīmē labs (grafikas) dizains, sūti pieteikumu ar CV un portfolio līdz 15. augustam uz darbs@draugiemgroup.com.