Foto — Sergejs Laskins

Decembra vidū Rīgā tika atklāts Baltijā līdz šim lielākais dizaina preču konceptveikals «BOLD» (The Best of Local Design). Tajā apskatāmi un nopērkami modes, mājas un interjera priekšmeti un aksesuāri no vairāk nekā 60 Latvijas, Lietuvas un Igaunijas dizaineru radītām kolekcijām.

Ziņas Fold 21. decembris, 2016

Konceptveikals «BOLD», kas izvietots divos stāvos 260 m2 platībā, ir vienīgā tirdzniecības vieta atsevišķiem pazīstamu zīmolu produktiem — tajā iespējams iegādāties «Trousers London» džinsus, «Deeply Personal» svētku kapsulkolekciju, «M–Couture» kleitas, Bruno Birmaņa radītos kreklus, zīmola «KatyaKatya Shehurina» vakarkleitas, kā arī lietuviešu un igauņu dizaineru darbus.

Nākotnē veikala darbību plānots papildināt ar mākslas, modes un dizaina notikumiem,  veidojot izstādes un sadarbības projektus ar māksliniekiem, jauno dizaina produktu prezentācijas un tikšanās ar dizaineriem. Šobrīd «BOLD» telpās iespējams apskatīt un iegādāties fotogrāfa Ulvja Alberta darbus no sērijas «Holivuda», kurā attēlotas spilgtas 20. gadsimta kultūras personības.

No idejas par Baltijas dizaina meku līdz veikala atvēršanai pagājuši vien divi mēneši. Konceptveikala «BOLD» vadītāji Krista un Kristaps Birmaņi, modele Beāte Stivriņa un mākslinieks Bruno Birmanis uzsver, ka dizaina objekti un modes aksesuāri, ko veikalā iespējams apskatīt un iegādāties, ir izturējuši pašu kvalitātes standartus, lai palīdzētu sabiedrībai uz vietējo dizaineru radīto palūkoties citām acīm un pierādītu, ka Baltijas dizaineri ir konkurētspējīgi arī pasaules kontekstā.

Veikala produkcija ietver ikdienas un svētku tērpus sievietēm un vīriešiem, mēbeles, interjera objektus, kā arī dāvināšanai piemērotas lietas — plānotājus, sveces, parfīmus un rotaslietas. Papildu minētajam «BOLD» piedāvā apmeklētājiem iespēju baudīt «Anna Panna» kūkas un eklērus.

Konceptveikals «BOLD» atvērts katru dienu no plkst. 10.00 līdz 20.00 Baznīcas ielā 18a, Rīgā.